Svammel och vardagsfluff

Hej, hej! Hur är läget? Jag mår fint tack. Har spenderat denna dag i roliga möten och på tåg. Har tittat ut genom tågfönstret på vattensjuka fält, gårdar och skånska små byar som far förbi. Det är ett så himla fint sätt att färdas på. Telefonen har plingat hela dagen av varma, fina samtal med MasterMind-brudarna om allt från affärsutveckling till dagens att-göra-listor. Har överlag pratat så mycket där här veckan att det nästan känns som att mina ord tagit slut. Fast det är nog snudd på en omöjlighet egentligen.

Trainride

Dramatiska skyar från ett tågfönster

Svammel och vardagsfluff

Risken för svammel är alltså ohyggligt stor men så kan det väl få vara ibland? Att det bättre att svamla än att inte säga något alls? Eller är det tvärtom? Hehe. Nä, jag är fokuserad på hårda ämnen som ledarskap, business de flesta timmarna av mitt dygn. Men jag har ju lärt mig den hårda vägen att svammel och vardagsfluff också behövs för att en ska må bra. Så idag får det synas även här i bloggen.

Trainride

Trött tjej lyssnandes på podcast på tåget. Är inte färdig med avsnittet men kan verkligen rekommendera att lyssna in podden Make a Living’s avsnitt med Linn Olsson. Det är så roligt att höra denna vidunderligt kloka person prata om drivkrafter och sin karriär.

Tycker det är så roligt att tänka tillbaka på hur annorlunda jag lever nu jämfört med åren före jag gick in i väggen. Då fanns det aldrig en tanke om att lägga sig på sofflocket när man kom hem från jobbet. Det var rakt in i nästa aktivitet och middagen skulle ofta ordnas i farten.

Men nu känns det så himla fint att få komma hem efter jobbet och känna mig så pass pigg att jag och M kan förbereda maten tillsammans samtidigt som vi pratar om alltifrån hur dagen har varit till politik och filosofi. Där kan vi snacka personlig utveckling och vardagsfluff när det är som bäst.

Nu har jag dock landat i soffan för att prata med er samtidigt som jag inväntar att rotfrukterna ska grillas klart i ugnen. Mysigt det med! Har saknat er i kommentarsfältet i veckan – hur mår du? Är allt bra?

Jag hoppas det i alla fall – och jag hoppas du får en riktigt mysig torsdag kväll!

Stor kram

Föregående

Annelie Liljeqvist: ”Jag har ett eget rum men sitter aldrig där”

Nästa

En annorlunda lördag

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Angela Doering

  Hej
  Hur lyckades du gå från att “vara i väggen” till att ändå känna att du hinner med allt som “måste” göras och göra det riktigt bra som du faktiskt gör!?
  Jag har 100 saker på jobbet jag ligger efter med, barn som ska läggas/skjutsas/inte sover när de ska etc. Hur gjorde du för att lägga om? Ta din tid för återhämtning när jag bara blir stressad över att listan växer?
  Måste tillägga att jag älskar mitt jobb, att pusha barnen på läxor,aktiviteter, försöka träna etc etc. Jag är alltid glad….men ibland finns tecken på att jag inte bara tappar bort, kort nycklar, bilen, utan heeela parkeringsgaraget😂🙏

  • Clara Löfvenhamn

   Hej fina! Detta känns nästan som ett ämne som kräver ett helt blogginlägg. Hoppas det är okej att jag skriver ett längre svar till på söndag? Den korta versionen är väl egentligen att jag inte har något val. Jag tvingar in återhämtningen genom att ge mig själv luckor i kalendern, stänger av internet på telefonen och övar på att checka ut när jag märker att jag är för trött oavsett vad vad som behöver göras och inte. Tycker verkligen att du ska ta hand om dig – även om det är roligt så säger kroppen ifrån om den behöver vila. Vad som sedan är förvirring och stress är förstås också alltid en diskussionsfråga (säger hon som kan gå hemifrån tre gånger pga har glömt något!) 😀

 2. Profilbild

  Tackar som frågar. Med mig är det bara bra. Känner mig så glad och lycklig så jag blir alldeles prillig.

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se