God morgon! Hur mår ni idag? Här är det strålande tack. Sitter och hoppas att alla prognoser om att sommaren ska göra come back den här veckan stämmer. Även om det är mysigt med höst är jag inte riktigt redo än så jag välkomnar mer än gärna ett extranummer. Vad säger ni: sommar eller höst?

BisFit

Men eftersom sommaren är på väg att avrunda sin spektakulära show och hösten förbereder sin entré blir dagens BisFit en kombination av dem båda: krispig linneskjorta möter midikjol och bara ben.

BisFit Clara Löfvenhamn

BisFit Clara Löfvenhamn

BisFit Clara Löfvenhamn

Sommar eller höst

Foto: Zeynep Seitomer

Idag är det bloggjobb som gäller för min del, tjoho! Bestämde mig för att vara helt bloggledig i helgen så jag är taggad som ett litet barn inför julafton att få jobba med den idag. Sedan laddar jag för att ta mina första stapplande steg som friluftsmänniska och testa på att campa den här veckan. Hehe, ord jag aldrig trodde jag någonsin skulle skriva. Men jag är pepp! Både inför det och den kommande bloggveckan. Min tanke med Bossbloggen är ju att det ska vara en ledarskapsblogg som rymmer många ytterligheter: hårt-mjukt, högt-lågt, yta-djup. Ytan ser vi i dagens inlägg – i morgon blir det lite tyngre tongångar då vi ska prata utbrändhet och vilka som bör ingå i rehab-teamet för den som har drabbats av utmattningssyndrom. Övriga veckan blir en överraskning 😉

Jag hoppas du får en fantastiskt fin måndag och start på veckan!

Clara