Skratt och tårar

God morgon! Hur står det till? Med mig är det okej. Det har varit både skratt och tårar den här veckan. Riktigt skönt att vara igång med jobbet igen och jag måste säga att det här nya lugna tempot i mitt arbetsliv känns så befriande. Även om jag har mycket att göra är det (såklart) något helt annat jämfört med i våras och jag njuter verkligen av det.

Office
I början på veckan flängde jag rundor och nu i slutet på veckan har det blivit att hänga här på hemmaplan.

Tillbakablick

Det har hänt mycket dessa dagar med resor halva Skåne runt, roliga möten, jobbiga besked, glädjande nyheter, spännande poddinspelningar och mer därtill. Så den här helgen är efterlängtad och kommer att behövas.

Veckans bästa

Hmm, utan inbördes ordning då… Att podden är igång igen och att bli intervjuad till en annan podd. Alla intressanta samtal med olika ledare. Boken Sensitivt ledarskap. Men också responsen på min livesändning i Bossbrudar, en ny mentorsklient och ett nytt föreläsningsgig!

Alex
Alex reaktion när hon korrlyssnar på podden. Känns ändå lovande va?

Veckans sämsta

Det är en särskilt jobbig sak som har hänt men den faller in i kategorin av saker jag inte orkar eller kan gå in på så vi lämnar den bakom oss.

Veckans utmaning

Samma som ovan så let’s move on, haha.

Over and out
Har också blivit mycket vilande i veckan och det ska jag definitivt fortsätta med under helgen.

Framåtblick

Den här helgen blir lugn med fokus på att vila och umgås. Blir middag för att fira min examen ikväll och det ser jag så fram emot!

Veckans ledarskapstanke

Aysha lade upp den här bilden på Instagram tidigare i veckan och ja, den får förklara sig själv i sin egen förträfflighet:

About racism

Och det var min vecka det! Tycker ändå tråkigheterna till trots att den har varit fin. Känner mig optimistisk och glad och det är ju alltid härligt! Hur har din vecka varit?

Föregående

Podden är back in business

Nästa

Lanseringsfix och raggsockar

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Nathalie

    Jag såg cirkeln och tyckte den var så bra! Tog printscreen då och tänker fortsätta använda den i min vardag!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se