Hej allesammans! Hur är det med er? Själv mår jag fantastiskt. För första gången någonsin har jag varit ledig i fyra hela veckor (blev ju det i stället för fem eftersom jag behövde hänga lite på akuten veckan före semestern) och ja… Det har varit lärorikt! Ljuvligt, utmanande, nyttigt och viktigt. Och alldeles underbart! Inför semestern tycker jag det är jobbigt och jag blir lätt rastlös under tiden men ju fler gånger jag ledig så stärks min egen emotionella insikt om hur välgörande det är. Men ja, mer om det senare. Nu så är hon tillbaka och då känns det ju lägligt att försöka samla huvudet runt veckans planer.

Så är hon tillbaka igen efter semestern
Hej från ett tåg i morgonljus! Är förresten nyfiken på hur är ni som sminkar er brukar göra om ni reser tidigt på morgonen. Sminkar du dig innan du går hemifrån eller när du reser? Själv väljer jag den extra kvarten i sängen varje gång och pallar sällan sminka mig förrän en timme innan jag kommer fram dit jag ska.

Måndag

Nu sitter jag på tåget (för ovanlighetens skull, haha) och är på väg från Stockholm till Skåne igen. Är alldeles varm i magen efter en grym helg med kompishäng till både höger och vänster och blir ännu varmare bara jag tänker på att få komma hem till M, katterna och vårt lilla hus. Vaknade av mig själv klockan fem på morgonen av resiver och ser så fram emot kvällen. Men först ska jag åka till Malmö för ett möte, till Lund för att träffa en klient som jag är mentor åt och sedan väntar en timmes sjukgymnastik. Däremellan så ska jag försöka komma ihåg vad det är jag brukar göra när jag jobbar typ. Har verkligen kopplat bort ALLT och det är så skönt att få ta den här tågresan till att bli klok på vad som behöver göras och vad som kommer att hända i höst.

Tisdag

I morgon finns risken att jag kommer att vara mör efter dagens sjukgymnastik så har planerat in att jobba hemifrån för att skriva. Förhoppningsvis i mängder men det märker vi! Känns nästan som att jag har glömt bort hur en använder tangentbordet, haha. Sedan ska jag också kicka igång planeringen för Bossbrudars nätverksträffar som kommer att bli verklighet under hösten. Berättar mer om det med senare!

Onsdag

Kommer att jobba för Innovationscenter för landsbygden mer eller mindre hela dagen. Även där är tanken att jag ska samla ihop mig och börja producera höstens material.

Torsdag

Kommer att göra ännu en dag för Innovationscenter och får se om det blir på onsdagen eller torsdagen som jag åker till kontoret. Känns faktiskt riktigt skönt att ha en extra dag för att ge det projektet lite extra fart såhär i början av terminen.

Fredag

På fredag ska jag jobba med bloggen men också in i studion igen för att göra några sista kompletteringar för voice over-jobbet som jag gjorde precis för semestern. Så hänger i Malmö på förmiddagen och sedan smiter jag till Lund för att jobba med Alex och avrunda den första arbetsveckan med ett glas bubbel.

Work
Även om jag långtifrån har vaknat från semesterdvalan ser jag ändå fram emot den här hösten och de kommande jobbprojekten. Det kommer att hända mycket kul!

Det känns ändå som en helt okej första vecka? Dock måste jag erkänna att jag egentligen inte känner mig helt redo att börja jobba igen. Sommaren har gått så fort och hade det inte varit för att jag har deadlines hade jag nog gärna varit ledig två veckor till. Hjärnan känns fortfarande som sirap och jag har ingen aning om hur en skriver blogginlägg.

Men! Nu är detta inlägg snart klart och det är ju alltid något. Vad som ska komma resten av veckan – det har jag dock noll och ingen aning om så tänker att vi tar en dag i taget och så får vi se vilket tempo det blir. Dessutom skulle jag vilja ha din input på vad du vill läsa om framöver? Vad vill du lära dig mer om? Vad vill du läsa? Vem vill du läsa om? Hade varit en grym kick för min inspiration med lite input från er.

Och berätta, hur har du haft det under dessa veckor? Har du jobbat eller varit ledig och har det hänt något kul?