Hej! Hur är läget? Med mig är det okej, framförallt nu i jämförelse med veckans platta fall som innebar drygt sjutton timmar på akuten. Det fina med platta fall dock? Det är att en kan resa sig igen. Mer om det strax! Nu ligger jag här i soffan i vårt mysiga lilla vardagsrum och njuter av att kunna skriva igen. Kommer att sakna er på min semester, den saken är säker alltså!

Det går att resa sig igen efter att en har fallit platt
Veckans enda bild på undertecknad är denna klämkäcka som jag egentligen tog till Instagram. Men så såg jag ut då!

Tillbakablick

Ja, den här veckan har varit… Intressant. Måndag, tisdag, onsdag jobbade jag på trots att jag under tisdagen fick grymma magsmärtor som höll i sig och blev så illa att jag till slut behövde åka in akut natten till torsdag. Sent torsdag kväll kom jag hem igen och ja, fredagen ägnades som ni säkert förstår åt att vila. Är fortfarande lite mör men mår som tur var bättre nu.

Veckans bästa

Well, förutom besöket på akuten har det varit väldigt fina saker som hänt! Jag har gjort roliga jobbuppdrag, vi har haft fint besök här hemma och fått en massa behövlig hjälp med att fixa grejer till huset. Nu börjar vi verkligen komma i ordning ordentligt här och det känns så himla mysigt! Sedan känns det förstås fortfarande awesome att Bossbloggen fyllt tre år även om jag inte kunde fira det alls i torsdags.

Mikrofon
I onsdags fick jag ju göra ett röstjobb och som vanligt var det grymt roligt. Joakim från Videoakademin är dessutom så grymt bra på att feedbacka en vid sådana här uppdrag. Raka, tydliga instruktioner som jag gillar.

Veckans sämsta

Ja, lätt att ha så ont och få vara så länge på akuten. Det var ingen höjdare.

Veckans utmaning

Att inse att jag inte kommer hinna med allt som jag hade tänkt. I stället kommer jag att behöva jobba någon dag eller två i nästa vecka.

Dropp
Och ja, från onsdag till torsdag så byttes mikrofonen ut mot en droppställning. Inte riktigt lika glammigt.

Framåtblick

Den här helgen blir lugn. Megalugn. Vi har inget planerat eller inbokat utan jag ska jobba lite nu och sedan VILA. Promenera. Äta göttig mat. Putsa ett fönster eller två om jag orkar. Ska bli så skönt! Sakta med säkert ska hon resa sig igen.

Veckans ledarskapstanke

Ja, det som har legat mig närmast nu är rekryteringen av moderatorer till Bossbrudar. Fy fan vad jobbigt det är när man har fler sökande än platser när alla är sinnessjukt bra! Vilket kanske kan ses som ett i-landsproblem men jag tycker att det är svårt. Samtidigt inser jag förstås vilken lyx det är att få jobba med detta!

Åh ja, det var min vecka det. Hur har du haft det?