Hallå! Hur är det? Med mig är det bra tack, är fortfarande lite i obalans i kroppen men jag hoppas att en vecka med lugnt schema kan råda bot på det. Rivstartade dock den här dagen med ett brådskande litet husfix på grund av vårt hustaksbyte, men det blir så fint! Sedan dess har jag, i stället för att köra out of office, gjort out with the office och sitter alltså ute på altanen och jobbar. Älskar att göra det. Jobbar alltid bättre med frisk luft i lungorna. Majoriteten av den här arbetsdagen har passerat som i ett nafs och nu är det dags att blicka framåt på veckans planer.

Gaming
I lördags vankades det ju kompishäng och speldag och det var länge sedan som jag skrattade så mycket att tårarna inte slutade att rinna. Vi körde bland annat Ryktet går… där man ska illustrera ett ord med en teckning och sedan skicka vidare blocket till nästa som ska gissa vilket ord teckningen föreställer osv. Det är helt fantastiskt att se hur det kan gå. Här var det ordet “supercalifragilisticexpialidocious” som gick från att vara Mary Poppins till en mordisk dansare till skogshuggarsång.

Måndag

Jobbar hemifrån hela dagen idag. Har ingenting bokat. Så. Grymt. Lyxigt. Sitter alltså inlindad i filtar här på altanen och har passat på att stöka undan saker. Svara på mejl, publicera en artikel på LinkedIn (lägg gärna till mig som kontakt där om du vill!), skriva klart nästa nummer av Ledarskapsbrevet som går ut på fredag och uppdatera hemsidan. Smått och gott alltså! Resten av eftermiddagen kommer att fortskrida på liknande vis.

Tisdag

I morgon kör jag kunduppdrag hela dagen dock på distans. Kommer bli kul!

Onsdag

Kör skolarbete på förmiddagen och sedan vid lunch kommer en coachkollega hit för att käka, coacha och hänga tillsammans. Mysigare blir det knappt.

Torsdag

Är uppe med tuppen för att åka till Malmö och ha möte. Sedan bär det av in till Lund för att träffa en mentorsklient och där emellan blir det att skrivtid.

Fredag

Oklart än vad som händer då. Har säkerligen en hel del att stå i så jag tvivlar inte på att jag kommer att ha att göra. Frågan är vart jag befinner mig. Blir spännande att se!

I stället för att köra out of office, gör jag en out with the office och sitter alltså ute på altanen och jobbar.
Söndagen blev i gengäld stillsam. Jag gjorde myntasaft och invigde dessutom tornrummet som ateljé. Otroligt mysigt, har saknat att leka med mina färger.

Bloggveckan blir som vanligt en härlig mix av allt möjligt. Har ännu inte bestämt mig riktigt för vad dock utan det får vi bli varse om allt eftersom veckan fortskrider.

Hur ser dina planer ut för veckan som kommer? Något särskilt som väntar eller det rullar på som vanligt?