Hej! Mitt namn är Clara Löfvenhamn och det är jag som driver Bossbloggen.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm men har nyligen flyttat till Skånes mitt, närmare bestämt Höör, tillsammans med min sambo och våra två katter. Jag är glatt sinnad, extremt social, starkskör och vetgirig. Vilket speglas i den här ledarskapsbloggen där affärsliv mixas med kreativitet och högklackad storstadspuls varieras med skog och mossa. Du får också följa med på min resa som entreprenör och hur jag (som så många andra) försöker balansera livets glädjeämnen och sorger bäst jag kan.

Här är texten om Clara Löfvenhamn

Foto: Emilia Westerström

Mina kompetenser & färdigheter

Jag är ledarskapsutvecklare och blivande beteendevetare med utbildning och arbetslivserfarenhet inom ledarskap, organisationsutveckling, försäljning, inköp, projektledning och Lean management. I juni 2020 tar jag min kandidatexamen i sociologi med specialisering ledarskap och organisation jämte min kandidatexamen i journalistik och jag kommer då att ha mer än femton års arbetslivserfarenhet varav några som företagare och entreprenör. Sedan mars 2019 är jag också diplomerad coach via ICF.

Det är min nyfikenhet och vilja att skapa ett bättre, mer hälsosamt och jämställt arbetsliv som gjort att jag skapat Bossbloggen och dess mix utav teoretiska kunskaper om ledarskap tillsammans med mina och andras praktiska erfarenheter är unik. Den lanserades i juli 2016 och målet är att utveckla morgondagens ledare genom att utbilda, stötta, utmana och inspirera både den som redan är chef eller drömmer om att bli det! Utöver mitt arbete med Bossbloggen reser jag Sverige runt som föreläsare och utbildare och för dig som vill ha individuellt stöd i din ledarskapsutveckling kan anlita mig som ledarskapscoach, mentor eller rådgivare.

I oktober 2018 grundade jag även Facebook-gruppen Bossbrudar för kvinnor som är eller vill bli chefer.

Bossbloggen är en mötesplats för oss som vill lära oss mer om ledarskap och prata om affärsliv, karriär och personlig utveckling. Och du är varmt välkommen att vara med du också! Det är bara att följa Bossbloggen på Facebook, Twitter, Instagram och Bloglovin’. Du kan också prenumerera på Ledarskapsbrevet genom att mejla mig och säga att du vill få det.

Vill du komma i kontakt med mig sker det lättast på: clara@bossbloggen.se

Clara Löfvenhamn

Foto: Zeynep Seitomer