Nästan slut på ord

God morgon, god morgon. Hur är läget? Med mig är det bra. Jag ligger nedbäddad med katten under en filt i vårt sedvanliga soffhörn och känner mig lagom yrvaken. Sådär att jag typ har slut på ord. Men nä, bara nästan. Ska vi kika tillbaka på veckan? Behöver nog det för att komma ihåg den, haha.

Office mode

Hängde en del på på mitt älskade kontor i veckan. Så lyxigt att ha en så fin arbetsplats bara fem minuter bort alltså.

Tillbakablick

Den här veckan har varit rätt så stökig mentalt. Det har varit mycket att göra, jag har varit trött på att leva utanför min komfortzon och mängder med saker har dykt upp från sidorna. Men! Till syvende och sist har det gått jättebra och lämnar ändå arbetsveckan med en känsla av lättnad.

Veckans bästa

Har känt mig lite vilse i vad mitt kortsiktiga fokus ska vara nu i mitt företagande men ett samtal med en fantastisk vän gjorde att alla frågetecken föll på plats. Jag har pratat mycket om prissättning i veckan med några andra grymma bossbrudar vilket har varit galet givande. Jag har också skrivit klart mitt livs första synopsis, gjort min research om vilken kamerautrustning jag skulle behöva investera i och dessutom fått städat undan en massa små surdegar som har legat och gnagt i bakhuvudet en tid. Så. sjukt. jäkla. skönt!

Sunset

Har så smått börjat redigera bilderna från mina fjällturer och bara förundras över de vackra miljöerna. De är som en saga!

Veckans sämsta

Att mitt huvud ersattes av en bikupa där en stund och alla borden och måsten bara surrade runt hysteriskt utan att jag fick rätsida på något av de små bina. Därför det var extra skönt att få lite hjälp utifrån att städa upp i mitt egna huvud när jag inte kunde se vart jag skulle börja.

Veckans utmaning

Det här med att leva utanför min komfortzon är i vanliga fall något jag verkligen gillar men den här veckan har det varit tungt att själv behöva pusha mig dit ut när det är lite läskigt. Därav extra bra att jag den här veckan har pratat med några av de personerna som utmanar mig som mest: otroligt värdefullt.

Skotertur

Förundrad tjej på skotertur fångad på bild av Nathalie (Att leva sin dröm)

Framåtblick

Nu väntar faktiskt några timmars jobb för min räkning. Ska dels gå igenom det sista pappersarbetet inför morgondagens bokföringsmöte med mamma och skriva ikapp lite. Ska nämligen vara ledig på torsdag och fredag nästa vecka så vill känna att jag ligger i fas till dess.

Veckans ledarskapstanke

Har i vanlig ordning varit rätt så många, haha! Men en sak som slog mig lite extra är hur mycket lättare ledaruppdraget blir om man inte tar saker som händer personligt. Tänk vad många kommunikationsmissar, trasiga relationer och konflikter i världen som hade kan undvikas då. Och vilken balansgång det är mellan att vara inkännande och distanserad. För det funkar knappast med ledare som bara vandrar runt som robotar. Men det kanske blir ett eget inlägg om den balansen framöver? Dela gärna med dig om du har några tankar kring det redan nu!

Hmm… Nästan slut på ord skrev jag inledningsvis. Jo, tjena. Hade ju tydligen hur många som helt kvar. Men nu, nu är de slut för detta inlägg i alla fall. Nu är det din tur! Berätta: hur har din vecka varit? Har du haft det bra?

Föregående

En äventyrlig arbetsdag

Nästa

Att leva utanför sin komfortzon

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Låter ändå som du haft en bra vecka i slutändan. Visst, utanför boxen kan man också få för mycket av, det är då man undrar vad det är för fel på lite vanlig sketen vardag. 🙂 Det kanske är då man kan uppskatta den liten?
  Jag? Jag har mest hasat runt mellan soffan och sängen hela veckan. Och så har jag hasat lite ute också med vovvarna. Men snart, snart är jag på hugget igen för nu känner jag att det håller på att vända!

  • Clara Löfvenhamn

   Den har i slutändan varit superfin tycker jag 🙂 Är så rätt att ha veckor då man tar det lugnare, framförallt när man varit dålig så det har du gjort alldeles, alldeles rätt i. En sak i taget! <3

 2. Profilbild

  Den där komfortzonen alltså… Så svårt, men sååå nyttigt att komma utanför den! Heja dig!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se