Hallå! Hur mås det? Själv mår jag bra tack. Sitter för sekunden hos min bilmeck och jobbar medan vår lilla pärla får en ny blinker. Har av någon anledning låten “It’s just an other manic Monday” på skallen. Kanske för att jag känner mig lite manisk? Undras vart den här veckan ska ta vägen…

It's just an other manic monday
Hade ju gärna serverat en sval bild som anas bossighet men den här beskriver faktiskt mitt sinnelag bättre för sekunden. Är vimsig och fokuserad på samma gång idag!

Måndag

När bilen är klar ska jag köra och lämna den hos min bättre hälft och sedan in till stan igen… Vilket jag precis gjorde. Hehe, detta inlägg skrivs bokstavligen talat i farten allt eftersom dagen fortgår. Nu sitter jag istället på kontoret, ska strax äta en firarlunch med tjejerna shär på kontoret och sedan väntar en fika med Elina. Tiden före, efter och mellan fylls som vanligt ut med jobb.

Tisdag

Ska vara i Sjöbo hela dagen, det är mycket som händer även i det projektet så ska bli skönt att få en heldag på kontoret.

Onsdag och torsdag

Det är tomt i kalendern på både onsdagen och torsdagen eftersom jag har mycket att jobba med. Kommer låta humöret bestämma vart jag sitter någonstans och hoppas på två riktigt produktiva dagar.

Fredag

Med undantag för ett telefonmöte är också fredag obokad och blir förhoppningsvis lugn men produktiv på samma gång. Gillar verkligen att jag, till slut, har lärt mig att inte fylla kalendern till bredden och ge mig själv tid att arbeta på. På kvällen ska jag sedan få gå med en gäng vänner på Vintergalan och et ser jag verkligen fram emot!

Love
En sneak peak från gårdagen. Vi hade en så fin dag med trädgårdsfix och sedan satt jag och tittade på medan M gjorde soppa och bakade bröd. Sjukt mysigt! Älskar vårt kök.

Är än så länge osäker på hur bloggveckan kommer att te sig. Jag har några riktigt bra artiklar på lut men vilka av dem som kommer att publiceras…? Det blir en överraskning. För oss alla, hehe.

Hur ser dina planer och ambitioner ut för veckan?