God förmiddag från tåget mot Stockholm! Hur står det till? Med mig är det aningens sömnigt eftersom det blev tidig morgon. Extra mysigt då att få spendera några timmar med att hänga här, lyssna på poddar och jobba lite. Inte minst eftersom dagen kommer att bli lång och social när jag väl kommer fram.

Läs mer: Intervju i Arbetsplatspodden

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen intervjuas till ProLead-podden om framtidens ledarskap. Finns där du kan lyssna på poddar!

Lyssna på poddar

För sekunden har jag ätit mellanmål två gånger. Vilat lite. Brukar inte lyssna så mycket på poddar i min vardag men, att ta sig ett par timmar med att lyssna runt kan verkligen fungera som en fantastisk inspirationsboost för mig. Så det har jag passat på att göra nu! Dels Loungepodden där Sara Öhman är med – Sara, du är awesome! Det var så roligt att lyssna på detta.

Sedan har jag också lyssnat på ett avsnitt av Fannys förebilder som uppvärmning inför att jag ska få fika med Fanny idag. Är grymt peppad på det! Sen ska jag också också börja lyssna in min egen insats i ProLead-podden som släpptes för några dagar sedan. Vill höra mig prata om framtidens ledarskap, bossbrudar och mer, lyssna gärna på det här!

Har du några poddar som du brukar lyssna på som du kan rekommendera?