Hejsan! Hur står det till? Med mig är det bra trots att förkylningen hänger med. Nu är det dock sista veckan före jullovet så det är bara att kämpa på i så sakta mak som möjligt. Let’s get to work!

Let's get to work
Suddig kvalla plus varmt, gult ljus är det värsta jag vet i fotoväg. Men hej från nuet i alla fall!

Måndag

Vaknade redan vid fem i morse så har låtit den här förmiddagen bli stillsam. Först med ett fint snack med syrran och sedan en fika med Tess. Nu väntar snart ett besök hos optikern och sedan ska jag jobba undan järnet och ha möte i eftermiddag.

Tisdag

Kommer jobba hemifrån med ett gäng blandade grejer.

Onsdag

Oklart än om det blir jobba hemifrån på dagen eller om jag åker till Lund. Men eftermiddagen tillbringas på hemmakontoret i alla fall eftersom jag ska få besök av Hanna.

Torsdag

Åker till Sjöbo för att jobba för Innovationscenter.

Fredag

Kan jag vara ledig på fredagen vore det kul men annars får det bli dagen där jag knyter ihop de sista lösa trådarna som hösten lämnat efter sig.

Och ja, mer spännande än så blir det nog tyvärr inte den här veckan. Vilket i och för sig känns skönt. Har som vanligt lite ont i magen inför att vara ledig så känns skönt att få jobba undan allt det där som helst inte ska följa med i bakhuvudet under semestern.

Hur ser dina planer ut för veckan? Har du redan gått på jullov eller jobbar du också några dagar till?