God morgon! Hur står det till? Med mig är det fint. Fick en intensiv start på dagen när M väckte mig för att han (som tur var) hade kommit på att vi glömde lyfta in vinterdäcken i bilen igår. Sådan lättnad. Hade blivit megaledsen om jag hade insett det nu när jag ska köra och lämna in bilen eller än värre glömt dem hemma. Efter att vi fixat med det blev det lika så bäst att starta veckan!

School

Min syn hela dagen igår typ. Intressant läsning om en studie av flickor på gymnasiet och genus though!

Måndag

Idag så ska jag utöver bilfixet, gästa ett poddavsnitt (samma som förra veckan pga teknikstrul) och ha ett möte om min bok i Malmö. Efter det väntar sjukgymnastik och mejl och adminfix.

Tisdag

Är helt obokad eftersom SKOLARBETE står på schemat. Kan inte minnas att jag har varit med om att jag har känt mig så clueless med en skoluppgift som jag gör nu. Men det löser sig nog.

Onsdag

Om jag inte hinner klart med skoluppgiften på tisdagen som jag tror så har jag avsatt onsdag förmiddag till att göra det också. Sedan så väntar en intervju med bästa Entreprenörden och Framgångsevent på kvällen.

Torsdag

Blir att skriva på förmiddagen och ha en intervju efter lunch. Efter det ska jag vara kompensationsledig för att jag jobbade och pluggade hela helgen.

Fredag

Samma upplägg som torsdagen faktiskt men med en lunchträff istället för intervju. Känns som en fin uppladdning inför helgen!

Cupcakes

Blir visst bara min vänsterhand som ni får se från helgen, hähä. men i lördags efter at jag hade jobbat klart fick jag slag och testade att göra mer cupcakes och visst blev de blå i alla fall rätt så roliga? Får träna vidare.

Här på bloggen så kommer veckan som vanligt vara som en påse gott och blandat. I morgon kommer exempelvis en artikel om diskriminering, vad det är och vad man kan göra om upplever eller ser det på sin arbetsplats. Sedan kommer det också att komma ett inlägg där jag berättar om coachutbildningen som jag har inlett! Så stay tuned så ses vi snart igen om inte vi hinner göra det i Bossbrudar före dess förstås. Och berätta gärna hur dina planer och tankar ser ut inför veckan! Har saknat er i kommentarsfältet det senaste. Hur mår du? Vad gör du? Har du det bra?