Höstlöften 2017

Sakta men säkert börjar löven att ändra färg. Det blir kallare och friskare i luften och det märks att tempot skruvas upp runt omkring mig. Folk springer snabbare och snabbare och själv fortsätter jag att skruva ner volymen så mycket jag kan. Jag hör människor runt omkring mig prata om höstlöften 2017 och funderar på om jag skulle formulera några för mig själv som riktlinjer för hur jag vill ta mig an dessa mörkare tider.

Å ena sidan kommer jag att fortsätta jobba precis som jag gör idag. Å andra sidan kommer det bli rätt annorlunda. Jag är fortfarande bara i uppbyggnadsfasen av min verksamhet och vissa projekt sker på lång sikt, andra betydligt kortare.

Färgexplosion

Såhär färgstarkt är det inte riktigt än här nere i södern men det märks att det är på väg!

Höstlöften 2017

En sak som kommer fortsätta prick som vanligt är givetvis bloggen. Min ständiga ambition är att fylla den med matnyttiga och intressanta ämnen, diskussioner och verktyg för er att använda i er vardag och karriär.

Jag vill åka till Söderåsen för att se ravinen lysa i höstens alla färger.

Något nytt som jag vill göra mer i höst är att stärka mig fysiskt. Jag ska göra en astmautredning nu i början på oktober och när jag har resultatet från den är min tanke att börja med sjukgymnastik igen en gång i veckan. Det kommer förmodligen leda till att jag behöver jobba lite mindre en-två dagar i veckan (eller i alla fall ta det lugnare) men jag ser det som en långsiktig investering i mig själv.

Ett av mina höstlöften 2017 är att se Söderåsen skifta färg

Tänk er när den här dalgången skiftar färg alltså, hoppas verkligen att vi kan tajma in så vi kan få uppleva det!

Jag vill spela en massa brädspel med våra fina vänner och äta goda middagar.

Ser fram emot att saker ska rulla på som det gör idag med lite bekanta grejer och många nya. Ambitionen är att fortsätta jobba så smart som möjligt och att fortsätta våga hålla 1-2 dagar helt tomma i kalendern. Det är skitsvårt när så många spännande saker händer samtidigt men det är guld värt.

Sen så ser jag givetvis fram emot att få gå på gala! Mitt livs första gala och dessutom som nominerad till ett pris. Så himla häftig känsla.

Och annars så är det att värna vardagsmyset som gäller. Äta ordentligt, sova och linda in sig i fluffiga filtar med böcker, serier och skolböcker. Det senare känns inte lika glammigt men ja, ja. Bara och försöka göra det så bra som möjligt!

Har du några höstlöften i år som du vill dela med dig av? Kommer det att hända något särskilt eller blir det att försöka maxa vardagsmyset så mycket som möjligt?

Föregående

När man vaknar och tror att det är måndag…

Nästa

Home sweet home!

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Ville bara säga att det var något med det här inlägget som var extra fint. Kanske för att jag känner igen mig (lite mer än i ledarskapsartiklarna även om dom också är så bra) och inspireras av ditt förhållningssätt. Inser ju snabbt att jobbet som frilans tar aldrig slut, att det alltid finns något att göra och att det ÄR modigt att låta kalendern vara öppen ibland och kunna vila i det. Fint att som läsare få komma nära inpå. Kram!

    • Clara Löfvenhamn

      Men åh vilka fina varma ord att få mötas av såhär på morgon kvisten, tack snälla för det! Brottas jättemycket med att en aldrig blir klar och samtidigt älska mina tomma dagar. De behövs eftersom jag vill bli frisk och jag kommer tveklöst att vilja fortsätta med dem i framtiden. Försöker stå stadigt i att detta måste få ta den tid det tar och där hjälper ni läsare mig jättemycket med fastän ni kanske inte vet om det. Men bara att ni hänger med här blir en påminnelse om att jag måste ta hand om mig såsom jag vill att ni tar hand om er 😀 Tack igen för din kommentar Christin, den gjorde mig jätteglad. Kram!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se