Så blev det helg igen

Hejsan! Hur är det? Jag vet (som vanligt) inte hur det gick till men plötsligt så blev det helg igen! Är riktigt trött så kommer nog, med undantag för att blogga, nog faktiskt ta ledig idag. Tror det behövs, dagarna är så pass intensiva nu att jag nästan tycker det känns skönt att det är karantäntider som råder nu. Inte för att anledningen till det är det minsta bekväma, tvärtom. Bäst vore det såklart om krisen vi upplever nu aldrig hade hänt och jag saknar såklart alla uppdrag och roligheter som blivit framflyttade och inställda till tusen. Men ja, nu när läget ser ut som det gör så kan jag ändå uppskatta att jag får möjligheten att plugga så mycket som jag behöver göra. Låt oss ta en titt på veckan som gick som mest bestod av plugg, jobb, plugg och än mer jobb!

Fluff
Hur vackert är det inte nu när allt står i blom? Paradisområdet i Lund ser ut som ett enda stort sockervaddsfluff.

Tillbakablick

Ja, dagarna just nu är inte allt för spännande men undan går de! Den här veckan har jag fått mycket uppsatsjobb gjort – jag har minst en heldag till innan jag är redo för handledning men då kommer jag i gengäld att kunna skicka in allt från inledning till och med metodkapitlet för feedback. Plus att alla intervjuer är gjorda nu så sedan återstår, beroende på hur handledningen går, “bara” all transkribering och allt analysarbete av resultatet. Men jag ligger bra på det tidsmässigt och det är en lättnad. Sedan har jag jobbat med Alex på ett nytt projekt som jag hoppas att ni kommer att gilla. Jobbat med mina kunduppdrag, kört Bossakuten och gjort klart den digitala lektionen om självledarskap som ska spelas in nästa vecka. Så det har blivit mycket gjort! Igår var jag dessutom i Lund för att låna ett gäng böcker och fick dessutom vara lite social och supporta några av mina stammisställen. Var fint!

Veckans bästa

Höjdpunkter den här veckan var flera. Däribland att få hänga med Alex, joina in på en digital AW som Sara styrde upp och fika både på Italia och Alice och Kattens Tesalong i Lund igår. Var också skönt att nu ha fått gjort alla uppsatsintervjuer, de har varit asroliga att genomföra men nu ser jag fram emot att få börja analysera dem. Sedan har vi också sett Unorthodox på Netflix och ja, jäklar vilken serie. Otroligt välgjord och fantastiska skådespelarinsatser. Blev så berörd av den att jag drömde medaintensiva drömmar om den natten efter.

Så blev det helg igen och det ska bli så skönt
Om det går som tänkt så kommer vi inte bara få en ny hemsida framöver utan också lite bättre bildkvalla också. Min mobil har snabbt blivit gammal och börjat strejka de senaste månaderna så det blev dags för en ny som ska vara bra att fota med. Får se om det stämmer!

Veckans sämsta

Det var nog migränen jag fick för att jag drömde så mycket efter serien.

Veckans utmaning

Jag har ju en delkurs till som jag behöver göra nu utöver uppsatsen och jag måste nog säga att det är den största utmaningen nu att hinna med den. Har börjat titta på den i veckan men har inte kommit igång med den än vilket jag verkligen vill göra så att jag får den överstökad.

Hall
Det här kommer att låta konstigt men det har blivit så fint i vår hall nu att jag går in här flera gånger om dagen om bara njuter av den. Galet hur tillfredsställd jag blir av ordning och reda. Inte för att vi har det fullt ut än men betydligt mer jämfört med hur det var innan, haha.

Framåtblick

Idag blir det faktiskt ledigt! Hemmet är redan helgstädat och i eftermiddag kommer lite vänner över för att promenera i skogen och umgås i största allmänhet. Ska passa på att vila upp mig och i morgon blir det skolarbete för hela slanten. Och ta hand om våra odlingar! De stackarna har inte fått mer uppmärksamhet än vatten den gångna veckan och behöver lite kärlek.

Veckans ledarskapstanke

I dessa tider så försöker jag att dra så många lärdomar som möjligt inför framtiden. Jag har ju från början haft som långsiktig vision att jag vill bygga upp en ledarskapsakademi under de kommande tio-femton åren och med det i bakhuvudet är det väldigt intressant att se allt som händer nu och se vilka olika aspekter som är viktiga att tänka på när man bygger bolag från grunden.

Och ja, det var min vecka det. Hur har du haft det?

Föregående

Att sänka tempot och jobba långsammare

Nästa

Full rulle

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Stella

    Tja, jobbat mycket hemmifrån (funkar toppen!). Lagat massor med mat, testar min slowcooker nu för första gången – spännande! Vattnat en av mina 3 blommor, den var rätt ledsen… inte fått vatten sen Tommys födelsedag för snart en månad sen😂🤷🏻‍♀️

    • Clara Löfvenhamn

      Spännande med slow cooker! Det har jag varit nyfiken på ett tag, gillar ju konceptet att maten lagar sig själv väldigt mycket 😀 Haha, fint att blomman fick lite kärlek med, det kommer också mina att behöva idag 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se