Hej kompisar och hej till den (o)vanliga vardagen som består nu. Hur mår du och hur har du det? Jag kom tillbaka från semestern till en tom kalender där nästan alla gig och föreläsningsuppdrag har ställts in eller flyttats fram i tiden. Sådär kul men jag känner mig vid hyfsat gott mod ändå. Jag har redan från början när jag startade företaget haft en lågkonjunktur/finanskris som ett potentiellt hot för min verksamhet så jag känner mig inte särskilt överraskad. Däremot är jag fascinerad över hur snabbt saker kan hända och hur stora konsekvenser beslut som fattas ur rädslor kan ge. Framförallt när många blir rädda på samma gång.

Så därför tänker jag fortsätta leva på som vanligt i den mån det går! Hoppas att man lyckas hålla sig frisk (vilket känns rätt otroligt med mitt dåliga immunförsvar och taskiga lungor) och oavsett kommer jag såklart att kämpa vidare. Tänker definitivt inte hamstra eller bunkra utöver den prepping som vi tillämpade sedan tidigare i vår vardag.

Hej och tillbaka till den (o)vanliga vardagen som råder nu
En vindrufsig ledarskapsbloggare som kunde sponsra ett av stammisfiken med både närvaro och kaffeköp idag. Kändes fint!

Tillbaka till den (o)vanliga vardagen

Så vad händer i veckan då? Det kommer nog mest att bestå av följande:

  • Jobba ikapp mig själv efter semestern. Du vet, svara på mejl, jobba med Bossbrudar och annat administrativt som ingår i företagandet.
  • Skriva för bloggen, såklart! Tycker att mina händer känns bättre nu efter semestern och hoppas att det håller i sig.
  • Leverera mina kunduppdrag som löper på
  • Plugga, plugga, plugga. Det är mycket som ska göras på den här fronten både med uppsatsen och en annan delkurs.

Och ja, det lär vara det jag hinner med om vi ska vara lite realistiska. Inte minst med tanke på att jag var ledig igår och halva dagen idag redan har gått, haha. Går dock också och tänker mycket på den nya hemsidan som jag började bygga förra veckan tack vare ett förslag från en av kompisarna som var med på resan. Får se om tiden räcker till för den! Annars här på bloggen så tänker jag att vi låter det rulla på som vanligt och kommer nog att inleda veckan med en artikel om ledarskap i tider som dessa. Vad sägs om det? Är det något särskilt du hade velat veta om det?