Hallå! Hur är läget? Med mig är det bra tack. Är trött och har lite ont i armarna men är ändå glad och det gör ju det mesta enklare. Det blir inte heller sämre för att jag sitter uppkrupen i en soffa på ett av mina stammiscaféer och precis har sänkt världens godaste frukostmacka. Välbehövligt efter en helg där lördagen var blä och söndagen jättemysig även fast jag pluggade större delen av dagen. Sedan är det extra kul att den här veckan visade sig innehålla galamingel utöver min tentabubbla.

Growing
Det bästa med lördagen var att jag äntligen hade orken och möjligheten att sätta alla frön som vi hade tänkt försöka odla upp i år. Tänkte börja i liten skala med rosmarin, basilika, några sorters tomater, sockerärter och chili. Så får vi hålla tummarna att de klarar sig!

Måndag

Jag brukar ju skoja om att min vecka oftast ändras i samma stund som jag har skrivit det här blogginlägget om veckans planer. Well den här veckan hann inte ens måndagen komma innan det hände på ett, som tur var, väldigt roligt vis. Så idag så åkte jag in till Lund med M och jobbar dagens första pass härifrån. Sen när universitetsbiblioteken slår upp dörrarna ska jag låna hem femtielva olika böcker för min skoluppgift, åka hem och lämna dem och fixa mig inför ett galamingel i anslutning till Malmö Näringslivsgala. Blir roligt!

Tisdag

Ska fixa med vår bil vars ena lykta nu har gått sönder för tredje (!) gången och jobba för kund ute i Sjöbo.

Onsdag

Ska göra en intervju med Victoria som driver podcasten Duktig flicka söker, kommer att bli spännande! Ska dessutom försöka boka in massage eftersom jag inte mäktade med det i helgen och det behövs.

Torsdag

Plugg, plugg, plugg och ja, mer plugg.

Fredag

Se ovan, haha. Men efter den här veckan (och kanske helgen) kommer jag i gengäld att bli klar med den här delkursen om inget drastiskt sker. Dock är den här dagens höjdpunkt att jag äntligen ska få träffa en fysioterapeut för mina händer och armar för att diskutera den fortsatta rehabiliteringen. Som jag hoppas på goda nyheter och att jag kan få hjälp och stöd att bli bättre. Nu känns det verkligen som att jag har kommit så långt jag kan på egen hand och är på ett stadium där jag varken blir bättre eller sämre.

Galamingel och tentabubbla väntar den här veckan

Här på bloggen så har jag dels börjat formulera en rätt så uppretad krönika på ämnet människokonsumtion men också en artikel om konsten att hantera en svår medarbetare. Så det blir en rolig bloggvecka! Vad tycker ni förresten om den här lite lägre frekvensen? Jag ser ju att ni är här som vanligt fastän jag “bara” bloggar fem dagar i veckan men vore fint om jag kan få lite feedback på hur du upplever det.

Och ja, det var planerna för min vecka det. Hur ser dina ut?