Fredagslista

Glad fredag allesammans! Hur är läget idag? Alltså, jag måste bara säga det: stort tack för den fantastiskt fina peppen som jag fått om gårdagens inlägg om att jag säger upp mig. Det värmer verkligen! Eftersom de här veckan har varit rätt så upp och ner och bak och fram så tänkte jag försöka wrap:a ihop den med Paulinas Fredagslista, häng med!

En bild till dagens Fredagslista

Ystad bjöd på magiskt ljus i måndags!

Tillbakablick:

Veckan har varit omtumlande, hektisk och underbar på samma gång. I måndags spenderade jag kvällen hos en fantastisk vän och fick inte bara en härlig prommis längst med en av Ystads sandstränder utan också dricka bubbel och ha en riktigt mysig tjejkväll. Fantastiskt lyxigt att få göra det på en måndag (av alla dagar) och det gav både styrka och energi till att ta mig an resten av veckan.

Veckans bästa:

Att jag vågade säga upp mig! Det sjuka ruset som steg utanför ens komfortzonen ger ska inte underskattas alltså. Den här hösten har det verkligen känts verkligen som om jag står med tårna över en brant kant och nu, nu har jag tagit sats och hoppat. Det är vansinnigt och jag har ingen aning om hur detta slutar och det är så satans jävla häftigt!

En vanlig måndag

En helt vanlig måndag. Eller nja, kanske inte. Den här hade tjock guldkant!

Veckans utmaning:

Har varit att hinna med allt. Men det har gått! Jag har jobbat ikapp alla de där sakerna som låg och skavde på min att-göra-lista och nu ligger jag till och med i framkant igen. Bästa känslan!

Framåtblick:

Alltså. Jag blir så enormt pirrig i hela kroppen bara jag tänker på framtiden nu. I know nothing och det känns verkligen som att möjligheterna är oändliga. Men just nu ser jag mest fram emot måndagen som jag kommer att spendera i Stockholm för att fira ett speciellt födelsedagsbarn.

2016-10-28_11-51-53_20161028122548666

Veckans-visste-du-att:

48 kvinnor och 833 män har fått Nobelpriset genom tiderna enligt New York Magazine? Jomenvisst. Det innebär att drygt fem procent av alla Nobelpristagare är kvinnor. Ska bli spännande att se vad som bli jämställt först – löneläget eller Nobelpriset?

Hur har din vecka varit? Och hur ser planerna ut för helgen?

Föregående

Jag har sagt upp mig

Nästa

Bossbloggen i oktober månad

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Tack för din lista!
  Här är lite upp o ner… min mamma är på sjukhuset då de misstänker bältros så jag har svårt att fokusera…
  Tanken är att maken o jag ska åka på spa till Hooks Herrgård i Jönköping imorgon iaf…
  Ha en fin fredag!
  Kram Anna

  • Clara Löfvenhamn

   Nej vad tråkigt att höra om din mamma 😕 Håller tummar och tår för att hon blir bättre inom kort och att ni får en mysig spa-vistelse det till trots! Stor kram

 2. Profilbild

  Härlig lista!

 3. Profilbild

  Va roligt att du gillade listan! 🙂 Här är läget bra. Vi fick skjuta fram vårt fredagsmys till förmån för gröt och bokläsning en stund, men nu startar vi vårt fredagsmys här 🙂

  Intressant visste-du-att, vi får se till att påverka den där statistiken för framtiden 😉

  Vi ses på måndag! =D <3

  • Clara Löfvenhamn

   Stort tack för att jag fick låna den, var skönt att grunda tankarna lite och bara “vad har hänt här egentligen?” 😉😃 Klart vi ska jobba för att ändra den! Ett steg i taget. Ser supermycket fram emot måndagen, känns så fint att kunna säga “vi ses snart!” och så är det så 😃 <3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se