Hejsan! Hur mår du idag? Med mig är det jättebra tack, sitter på ett café nere på byn och jobbar med allt som brukar fylla mina måndagsförmiddagar: Bossbrudar och bloggen. Känner mig så påfylld av energi från denna helg som fått mig att gå från skör till stark på bara två dagar.

På lördagen var jag rejält skör och taggig men fina vänner lindrade allt. Och igår blev det en riktigt mysig, ledig dag med massage (okej, just den gjorde mer ont än var mysig), meditation, skogspromenad och sedan en nagelfixarafton i soffan som toppades med en kantarellmacka. Så fint och nu känner jag mig redo för en ny arbetsvecka som innehåller massa roligheter!

Working
Hej från detta skrivandets ögonblick!

Måndag

Idag blir en kul dag och mest så eftersom jag ska förbereda en skräddarsydd ledarskapsutbildning till uppdraget som kom in i slutet på förra veckan. Är bland det roligaste jag vet att få sy ihop utbildningsupplägg och få vända och vrida på allt jag vet och kan och göra något riktigt kreativt och konkret av det. Utöver det blir det också en del skrivande och mejlande med.

Tisdag

Jobbar för Innovationscenter, har möten och sedan avrundas arbetsdagen med ett uppstartsmöte med en ny mentorsklient så det ser jag verkligen fram emot!

Onsdag

Förutom en bloggintervju och telefonmöte med en mentorsklient så kommer jag nog behöva skriva större delen av dagen. Och kanske vila lite eftersom planen är att simma på tisdagen så risken finns att jag kommer vara trött efter det.

Torsdag

Blir en riktigt lyxig dag! Alex kommer på morgonen för att poddjobba hela förmiddagen och sedan sticker vi till Gästis här i Höör för att käka lunch och gå på spa för att fira hur bra vår poddstart har gått.

Fredag

Åker till Stockholm eftersom jag vill vara uppe i god tid inför utbildningen på lördag. Kommer jobba från stan hela eftermiddagen så är det någon av er som hänger här som är i krokarna och vill ta en kopp kaffe får ni höra av er!

Woods
Blev ju en tur ut i skogen både i fredags och igår för att leta svamp och igår lyckades vi ändå få ihop tillräckligt för att få en kantarellmacka var. Så välgörande att få vara ute och grymt tillfredsställande när en lyckas hitta något.

Här på bloggen blir det bland annat en artikel om team och hur en kan bygga upp teamets motståndskraft men också en läsarfråga på samma tema som förra veckan. Så det ser jag fram emot! Berätta gärna, hur ser planerna för din vecka ut? Vad är du extra pepp på?