Ja, den här veckan är fylld till bredden av årsdagar. Inte nog med att bloggen fyller år. Idag, den sjunde juli, så är det också vår årsdag. Och i år är det femårsjubileum! Fem år tillsammans nu med kärleken som ni inte ser jätteofta här eftersom han är hör till skaran som är inte är förtjust alls i sociala medier. Men det är tack vare honom som jag bloggar och driver min business och tack vare honom som bloggen ser ut som den gör eftersom han har designat allt med den.

Läs mer: Kort om den korta

I år firar vi fem år tillsammans, länge leve kärleken!

Fem år tillsammans

Och från och med nu så går vi in i ett nytt kapitel. Ett mer vuxet sådant. Med vårt lilla hus! Gudars, blir alldeles varm i magen när jag ser den här bilden som min fantastiska svärfar tog för en dryg vecka sedan. Nu har vi bott här tre veckor och trivs så himla bra. Vi har båda, men mest Mackan, jobbat stenhårt med alla olika små projekt som finns och det syns redan jättemycket skillnad här. Vet inte riktigt hur jag kunde ha sådan tur att få träffa honom så pass tidigt i livet eller vilken tur vi hade som hittade vårt hus såhär före sommaren som vi önskade. Men tacksam för det är jag!

Så idag väntar lite firande. Kanske med en brunch eller lunch ute någonstans. Sedan ska vi hem till svärmor en sväng. Kanske äta något gott till middag. Vem vet? Är så mysigt att ta dagen som den kommer. Men vi hörs här igen lite senare! Har kirrat ihop ett inlägg om mina tankar nu inför semestern och vad jag vill göra under de kommande veckorna.