Ett litet livstecken…

Hej! Hur är läget? Här kan en väl sammanfatta läget med att jag lever. Har legat däckad i en vecka nu med bronkit och lätt öroninflammation, blir som tur var bättre men att det kommer dröja innan skräpet släpper sitt grepp om mina lungor. Jag har tekniskt sett fortfarande bloggförbud men vill ändå ge er ett litet livstecken och stilla lite av den bloggabstinens som river i mig.

Arrival of the Spring

I går fick jag hasa mig ut i trädgården för första gången på en vecka. Var så himla fint att se alla iskristaller i trädgrenarna gnistra som prismor i det klara solskenet.

Ett litet livstecken i tystnaden

Det har varit en utmaning att inte få jobba på hela veckan men det är nyttigt. Jag har för första gången på länge upplevt att det blivit helt tyst i skallen. I vanliga fall är där ju en miljard idéer som snurrar runt där och surrar så det är skönt med lite tystnad i hjärnkontoret.

Annars är det som vanligt mest olidligt långtråkigt att vara bunden till soffan dagarna i ända. Det känns vedervärdigt att ställa in möten och de spännande event som jag fått äran att närvara vid. Men det är bara att acceptera att jag inte kan börja jobba i morgon såsom jag hoppats. Det är dumt att försöka jobba järnet om en inte kan klä på sig utan att bli andfådd. Så det kommer bli fortsatt tyst från min sida lite till. Men jag försöker hålla modet uppe och trösta mig med att dessa veckor får utgöra beviset på att jag tar min hälsosamma företagsstart på allvar och att “även långsamt leder framåt” som fina Christin nämnde i kommentarerna till ovan nämnda inlägg.

Ett litet livstecken i vinterns kalla trädgård

Trots att det är lite obehagligt att Skåne inte har haft någon vinter i denna säsong så är det fint att se våren knoppas. Kan det ens bli vår om det inte varit vinter?

Tips på serier, filmer eller andra enkla tidsfördriv som kan utföras i stillasittande läge i soffan emottages gärna! Tror jag har sett upp hela Netflix’s utbud nu och det känns som att jag är inne på bottenskrapet med serien Riverdale.

Hur mår du? Vad händer hos dig? Jag hoppas den kommande veckan innebär roligare saker hos dig och att vi hörs snart igen!

Föregående

Att starta hälsosamt företag

Nästa

Back in business!

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Jag har påbörjat ett väldigt ambitiöst stickprojekt nu senaste veckorna, ska sticka en filt i en miljard färger tänkte jag. Dock räknar ju jag med minst en månad till på soffan, så länge ska det väl förhoppningsvis inte vara för dig 🙂 Men något litet pyssel kanske? Kolla på Pinterest om det finns något skoj där?

  Krya på dig!

  • Clara Löfvenhamn

   Sticka är faktiskt ett himla bra tidsfördriv! Vi får se resultatet sen va? Låter superfint 🙂 Kan bara virka men tyckte det var väldigt mysigt att göra det när jag hade garn till det hemma 🙂 Kommer absolut inte behöva ligga här en hel månad, tycker redan att jag blir bättre så hoppas på att kunna mjukstarta med jobbet i nästa vecka. Har faktiskt ingen koll på Pinterest och hur det funkar men har blivit tipsad om det förr. Ska nog kika närmare på det i veckan så det tackar jag för! 😀

 2. Profilbild

  Vink vink till sjukstugan! Skönt att höra att det går åt rätt håll!

  Jag gillar enkla och lite roliga serier när jag ska slökolla så jag rekommenderar New Girl och Modern Family på Netflix, men de kanske du redan har plöjt? Grace and Frankie kollade min förra kombo på och jag såg bara något avsnitt men den verkade också lite smårolig!

  Krya på dig! Vi väntar på dig här i bloggosfären när du är redo! <3

  Kram från
  Anna

  • Clara Löfvenhamn

   Ja, New Girl har jag sett några avsnitt av här och där. Ska spana in fler! Så skönt att höra att ni finns med mig trots radioskuggan, blir bara bättre och bättre så jag kommer vara tillbaka om några dagar! 😀 <3 Stor kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se