Bästa sättet att starta en lördagsmorgon på? Att mötas av era kommentarer och mejl förstås. Brukar hasa mig ut på en prommis på morgonen på helgen innan jag hasar mig ut på sociala medier. Men eftersom Tulo (en av våra katter) började sjunga en vacker serenad för mig runt halv fem snåret så blev det att mysa sig ner i soffan och prata med er direkt i stället.

Tulo

Insåg nu att jag inte har presenterat mina katter för er! Detta är Tulo. Men kallas för Totoro eller Tulo Terrorist. Han är den enda i det här huset som är morgonpigg och trivs bäst när vi städar och röjer runt hemma.

TicTac

Och detta är hans syster TicTac, aka TicTac Tyrann. Hon avskyr stök och stoj utan vill helst att hennes människor ska ligga still hela dagarna så hon kan utnyttja oss som huvudkudde. En krävande dam som älskar att få sin vilja igenom.

Annars då?

Som ni vet har de senaste veckorna varit otroligt hektiska. Så jag är glad för nu att jag börjar få koll på min kropps varningssignaler när det blir för bra. När minnet sviker mig så att jag glömmer bort stora grejer som jag vet att jag aldrig skulle missa annars – då är det dags att dra åt handbromsen.

Så i tisdags checkade jag ut genom att lägga mig raklång i soffan och titta på Casablanca. Ett skönt avbrott. Sedan prioriterade jag om och känner redan att det är på väg att gå på rätt håll igen. Det går inte att komma ifrån att ens att-göra-lista är lång när en håller på att dra igång en ny verksamhet. Men det gäller att jobba så smart som möjligt! Samtidigt är jag noga med att försöka fokusera framåt. Tänka strategiskt med bloggen och det kommande företaget. Så det inte blir att jag fastnar i görandet och glömmer vart jag ska.

Måste nog erkänna för mig själv nu att jag för en gångs skull inte har en vinkel på det här blogginlägget. Hehe. Är så många tankar och intryck som snurrar från de senaste veckornas intervjuer, event och bröllopsfest så får väl låta den flummigheten smitta av sig lite här. Det är verkligen en ynnest att få ta del av så många kloka tankar och perspektiv både om ledarskap och livet som jag får tack vare er och intervjupersonerna till bloggen. Ser så fram emot att få presentera resultatet av de intervjuer som jag har gjort för er framöver!

Bossbloggen Clara Löfvenhamn

Om att jobba och plugga fastän jag gått in i väggen var ett av mina sämsta beslut så är att starta den här ledarskapsbloggen ett av min bästa!

Har ni några planer för helgen?

Igår var vi på bio (bästa höstmyset) och såg rysaren Don’t breathe. Resten av helgen nog en blandning av vila och bloggjobb. I morgon kommer Zeynep och vi ska ut och fota förutsatt att vädret tillåter det. Underbart med kreativt kompishäng. Hur ser dina planer ut?

Ha en riktigt mysig helg allesammans!