En helg med sol, sovande och socialt häng

Måndag och god morgon världen! Hur har ni det och har ni haft en bra helg? Jag är själv rätt trött och därmed lite lätt förvirrad men tror nog att jag kommer få ordning på mig själv här under förmiddagen. Det är ju i alla fall sol, sol, sol ute. Låg ju sjuk i en virusinfektion större delen av förra veckan och vi bestämde oss därför för att helgen skulle bli lugn och vilsam. Lite afterwork och mingel på fredagen (med en intervju om Bossbloggen) avlöstes med en underbar grill- och spelkväll med fina vänner. Rookiebloggare som jag är missade jag att ta en enda bild från kvällen. Men jag kom på mig själv och skärpte till mig så här är några bilder.

Helgen i bilder
Sovsällskap

Mitt eviga sovsällskap njöt järnet av att lördagen mer eller mindre sovs bort – antingen på gräsmattan eller i sängen.

Sol, blå himmel och blått hav

Sol, blå himmel och blått hav! Söndagen skulle ha ägnats åt skrivande och städning. I stället skolkade vi och åkte till stranden. Bästa beslutet!

Sandstrandshäng

Bästa mellanmålet när man kör sandstrandshäng? Älskar verkligen vattenmelon.

Skrivande

Fram emot söndag kväll återvände dock pliktkänslan och det blev en hel del skrivande gjort på grannens mysiga lilla terrass.

Så var den helgen över och förbi! Är definitivt redo för den kommande arbetsveckan nu och jag hoppas ni är redo för de artiklar som kommer att publiceras här på bloggen. Jag har bland annat skrivit två artiklar baserade på samma läsarfråga: nämligen hur en ska göra om man får en bitch-stämpel i pannan när en tar kommandot och får saker gjorda på jobbet. Först kommer vi titta på varför det kan bli så och vad som händer på en arbetsplats där detta fenomen sker. Sedan kommer vi också prata konkret om vad du som individ kan göra om du råkar ut för detta. Så stay tuned och ha en under måndag!

Föregående

Med återhämtning i fokus

Nästa

Varför får en bitch saker gjorda?

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  Spännande, ser fram emot dina artiklar!

 2. Profilbild

  Skönt att du verkar må bättre nu! Ser fram emot inläggen!

  Kram Lena

 3. Profilbild

  Har aldrig ätit en vattenmelon på det sättet men fick världens sug nu, MÅSTE äta det med sked snart ju :D:D

  • Clara Löfvenhamn

   En idé som föddes ur desperation när kniv saknades en gång 😉 Men ja, testa’t! Det är supergott och picknick-vänligt. Och du som kan konsten att fota mat kan nog göra grymt snygga bildupplägg med det 😀

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se