Hejsan! Hur står det till? Här blev det en förkyld start på veckan och jag försöker att hålla huvudet kallt och inte frustreras alltför mycket över detta. Eftersom jag, med undantag för workshopen som jag ledde i lördags, har chillat järnet hela helgen mår jag ändå hyfsat. Så siktar på att jobba undan det viktigaste den här veckan och sedan vila, vila, vila resten av tiden.

Tack också för er feedback på mitt inlägg igår om this is it! Det värmde att höra att jag inte är helt ensam om att jobba på det här med att acceptera livet som det är ibland.

Selfie
I lördags fick jag äran att leda en workshop om Sustainable Leadership för Utrikespolitiska Föreningen i Lund. Ett fantastiskt gäng kloka och härliga studenter och tyvärr kom jag inte ihåg att ta en endaste bild förrän jag gick ut därifrån, hähä.

Potentiella höjdpunkter för veckan

Jag hoppas på att bli klok på vad vårens uppsats ska handla om. Har haft huvudvärk över detta i flera veckor nu men efter ett samtal med en av mina lärare nu på förmiddagen hoppas jag att det ska lossna.

Nu börjar mina förberedelser inför julledigheten också på riktigt. Kommer nog vara så fräck att jag tar helt ledigt i två veckor och sedan semiledigt i en eftersom jag har en tenta som ska in i mitten på januari. Det innebär att lösa trådar ska knytas och alla saker som inte har hunnits med under hösten ska fixas.

I morgon så har min fina svägerska sedan länge bjudit in till nobelmiddag som jag verkligen ser fram emot. Festligt att få klä upp sig och äta och dricka gott en helt vanlig tisdag!

En förkyld start på veckan = lugnt och stilla tempo
Såhär har resten av helgen sett ut ungefär eftersom både jag och M varit sjuka. Kattmys, sodoku och vila.

Eftersom jag inte riktigt vet hur långt min ork kommer att räcka under de kommande dagarna så vågar jag inte lova för mycket kring vad jag kommer skriva om här och inte. Vi får helt enkelt se vad jag mäktar med! Hälsan går ju ändå först.

Hur mår du och hur ser dina ambitioner ut för veckan som kommer?