Hej, hej! Hur är läget? Här är det fint. Trött efter en rolig dag och hänger just nu i soffan med min kärlek och våra små ulliga, gulliga djur. Familj är fint alltså. Och den blir onekligen fullständigt med små fyrbenta varelser i huset.

Dessa ulliga, gulliga djur

Även om jag egentligen aldrig ville ha katt, även om det innebär att en får dammsuga femtielva gånger i veckan och att Tulo (aka Terror) skriker högre än alla väckarklockor i världen varje morgon.

Puss

Det var en liten gosig kille som jag kom hem till tidigare idag. En till två gånger om dagen är han kärlekskrank och då ska han ha en massa pussar på en gång.

Tulo

Sen, när alla andra är tvångsväckta och han har fått mat, kärlek och bus – då somnar han givetvis gott om igen. Helst i en solfläck någonstans.

Office cat

Medan den här lilla tussen bara vill vara nära och mysa hela dagarna.

Dessa ulliga, gulliga djur alltså

Hudkontakt är ett måste! Lite roligt för de här två trollen fyllde faktiskt fem år i måndags. Var bara deras gudfar som kom ihåg det men de ska få lite gotte i helgen.

Mys

Såhär ser det ut i skrivande stund. Vi bor på 48 kvadrat och oftast hänger vi alla fyra på typ två av dem. Tickis ligger mellan oss i soffan och Tulo i fåtöljen bredvid. Precis som vanligt.

Har ni några husdjur? Berätta! Hade varit roligt att höra.