God morgon! Hur är läget? Med mig är det fint tack. Hade en ljuvlig dag igår med gött kompishäng, hemmafix och spelande. Dock när jag vaknade i går morse och skulle fixa en grej på datorn så upptäckte jag att den, från ingenstans, har fått en feta skada på skärmen. Total computer crasch. Inte roligt. Dock inte så mycket att göra åt saken. Den går att jobba med hyfsat just nu, jag har kunnat back up:a allt material och vi får hoppas att den håller lite till.

Little cat

Min reaktion när jag upptäckte den trasiga skärmen var typ denna. Rulla ihop i fosterställning händerna för ansiktet en stund pga drama queen.

Måndag

Har redan hunnit ha ett telefonmöte nu på morgonen och boka in en föreläsning. Kul! Så nu, förutom att skriva dessa rader, kommer förmiddagen att ägnas åt att se om garantin gäller den här skadan och sy ihop en plan B. Sedan blir det en kombination av skrivande och adminjobb resten av dagen.

Tisdag

Två möten väntar och däremellan ska jag fortsätta skriva för glatta livet. Jag vet inte om vi har pratat om det innan, men jag har drivit bloggen från dag till dag i drygt ett halvår nu. Det vill säga att jag skrivit allt material typ en dag före det publiceras om inte samma dag. Vilket är självklart på såna här mer personliga inlägg men för faktaartiklarna är inte det jätteoptimalt. Men nu mina vänner börjar jag äntligen få upp ett litet skafferi med artiklar som är granskade och klara. Vilket är en så stor lättnad och det kommer innebära fler artiklar med intervjuer under hösten (vilket är mina favoriter).

Onsdag

Blir en resdag för nu är det äntligen dags för vår resa till Irland! Mackans mamma bor där så vi tar med oss min mamma och åker dit för att hälsa på. Ska bli så roligt!

Torsdag och fredag

Vem vet vad som händer då? Jag har då ingen aning men är säker på att det kommer bli minnesvärda dagar.

Computer crash

Såhär ser den dock ut så jag kan ju ändå jobba på nästan 75 procent av skärmen med lite korrupta färgsättning. Men ja, bättre det än ingen dator alls.

Jag hade tänkt att blogga på som vanligt här i början på veckan men när jag åker iväg så tänker jag faktiskt ta dagen mer som den kommer. Kanske hinner jag blogga, kanske inte. Något eller några inlägg blir det nog men jag kan inte garantera ett inlägg om dagen som jag brukar. Hoppas det är okej!

Hur ser dina planer för veckan ut? Ska du göra något särskilt?