Bossbloggen i september

Vips! Så var september över och förbi. Det har varit en otrolig månad på flera vis. Många mingel, larvigt mycket att göra och roliga möten. Jag är så  tacksam över att ha så kloka, härliga och engagerade bloggläsare som er som delar med er av era tankar och funderingar både här och i de andra sociala kanalerna. Det är en ynnest att få lära känna er! Hur har din septembermånad varit?

Det var tur för Bossbloggen att hon fick vara med på middag med de här fina bloggarna.

Fina, fina gänget! Har du inte läst deras bloggar så gör det. Från vänster: Sandra, Moa, Maryem, Mona, Paulina och Victoria.

I torsdags hade jag sådan tur att Paulina styrde upp en middag för några av Stockholms Better Bloggers. Så underbar kväll med smarta, drivna tjejer och kul att få nörda loss i diskussioner om bloggbusiness, sökordsoptimering och hur affiliatenätverk funkar på riktigt. Var så i gasen när jag somnade sen på kvällen att jag vaknade halv fem på morgonen av att ha drömt om bloggar och fakturor med miljonbelopp 😉

Vad som har hänt på Bossbloggen i september:

Den överlägset mest delade artikeln den här månaden har varit frågorna du ska ställa på arbetsintervjun, följt av #MötEnBoss där vi träffat de inspirerande ledarna Vanja Wikström och Lena Edenvin.

3 Tips Vanja Wikström

Eftersom det blivit mycket minglande blev det även en artikel om mingeltips för nätverkare men också en hel del prat om psykisk ohälsa på arbetsplatsen. Dels om varför vi måste våga prata om psykisk ohälsa på jobbet och beteenden att undvika om du är chef och inte vill skapa psykisk ohälsa på jobbet.

Bossbloggen växer så det knakar vilket är fantastiskt. Och ju fler vi blir desto roligare blir det så känn er fria att bjuda in vänner och bekanta till Bossbloggens Facebooksida eller dela de artiklar som ni tycker är läsvärda.

Sist men inte minst så har Bossbloggen dykt upp hos andra grymma bloggare – något jag är vansinnigt hedrad över. Dels i form av ett gästbloggsinlägg hos Anna Finnborgs Beautiful Life men också i blogglistan hos Christines Stories. Tack för det tjejer!

Bossbloggen i september månad.

Firade de fina resultaten och Stockholmsresan och livet igår med lite bubblor i solskenet.

Har du några önskemål om ämnen eller frågor som du vill att vi ska prata om här i bloggen? Då är det bara att droppa det i kommentarerna eller någon annan av bloggens sociala kanaler. Your wish is my command.

Nu är det dock dags att jag beger mig till Social Media Party för att träffa ännu fler inspirerande bloggare. Ha en underbar helg!

Föregående

Jag just nu-listan

Nästa

Ledarskapsblogg i Stockholm och på Social Media Party

12 Kommentarer

 1. Profilbild

  Haha, härligt med fakturor med miljonbelopp! Snart på ett konto nära dig 😉 Ha en härlig mingeldag!

  Kram Lena

 2. Profilbild

  Åå jag hade också velat vara med på träffen. Och drömt om miljoner!!! Haha 😀

 3. Profilbild

  Vad härligt! Är glad för din skull 🙂 Ser fram emot att träffas i nästa vecka!

 4. Profilbild

  Tack för både i torsdags och idag! <3 🙂

 5. Profilbild

  Ville bara säga att jag läste din post inne i BB-gruppen på fb och HEJA dig Clara! Du är grym.

  • Clara Löfvenhamn

   Men åh <3 Är precis sån här pepp och omtanke som jag är så vansinnigt tacksam över att få uppleva. Tack snälla fina du för att du sprider det <3

 6. Profilbild

  Moa

  Tack för middagen i torsdags! Och hoppas det var en sanndröm 😉

Lämna ett svar

© Bossbloggen.se