Bossbloggen i oktober månad

Så rusade även oktober månad förbi. Precis som förra gången gång kan jag inte låta bli att undra hur i hela friden det gick till egentligen? Det var ju precis augusti! Eller? Mja, kanske inte. Det blir ju trots allt mörkare och mörkare nu om kvällarna.

Ocean

Fördelen med att bo i södra Sverige är ändå att det är ljusare lite längre om kvällarna. Blir alltid lika förvånad när jag är i Stockholm och jag blir snuvad på en timmes fotojus.

Så vad hände för Bossbloggen i oktober då?

Vi har till exempel pratat om informella ledare, om prestationsångest och om att jobba effektivt hemifrån. Det blev också en del bloggevent såsom Social Media Party och BB Meet.

Vi har också träffat två riktigt inspirerande bossar: Alexandra Bylund och Lise-Lotte Björkman Averbo. Har ni inte läst dessa intervjuer så gör det! De är båda en rejäl inspirationsboost!

Tre tips Alexandra Bylund

Vi inledde månaden med att snacka lite om varför Bossbloggen vuxit så mycket på så kort tid och så avrundade vi den med att jag har sagt upp mig från mitt heltidsjobb.

Som det ser ut nu så innebär det sistnämnda att den här helgen kommer att bestå av att spåna idéer och smida planer om framtiden. Bossbloggen kommer vara med där på ett eller annat sätt och eftersom jag gärna vill lägga mer arbetstid på den framöver så skulle jag vilja be dig som läsare om en tjänst. Om du inte redan gillar Facebook-sidan kan du väl göra det? Och bjud jättegärna in ett gäng vänner till att gilla den med! Like:a artiklarna både här med det lilla hjärtat och på Facebook: det hade gjort mig så otroligt glad och hjälpt mig avsevärt. Så ska jag göra mitt yttersta för att fortsätta leverera artiklar och inlägg som är värda dina klick under de kommande månaderna!

Clara Löfvenhamn och Bossbloggen i oktober månad

Längtar efter att min fotokompis ska komma hem från sin semester snart så vi kan leka med kamerorna igen 😉 Foto: Zeynep Seitomer

Nu ser jag fram emot november som kommer bli fullproppad med spännande ämnen, intervjupersoner och artiklar.

Hur ser er november månad ut? Blir det fullt ös medvetslös fram till julmånaden eller ni tar det lite lugnare?

Föregående

Fredagslista

Nästa

En lite finare måndag

6 Kommentarer

 1. Profilbild

  ISA

  Nu måste ju jag bara säga WOW! wow att du vågade säga upp dig även om framtiden inte är utstakad och säker. du är säkert trött på alla som ska säga hur mooodig du är osv, men jag tycker det är ballt och inspirerande att våga köra på det man brinner för och satsa på sina drömmar. OM vi ses på måndag ska det peppas och spånas idéer tycker jag,. hehe du har inget val. Jag kommer flyga på dig 😉

  • Clara Löfvenhamn

   Haha, komplimanger går inte att tröttna på! Är så tacksam över all pepp jag får – det lindrar i de stunder som jag undrar vad i F*n ja har gjort egentligen 😉 Jag hoppas verkligen vi ses på måndag, hade varit svinkul både att ses och spåna idéer! Behöver det nu när möjligheterna känns oäääändliga 😀

 2. Profilbild

  Härligt inlägg 🙂

  • Clara Löfvenhamn

   Hej och tack! Brukar köra en re-cap i slutet på varje månad så ni får en möjlighet att läsa ikapp om ni har missat något inlägg. Kul det uppskattas! 😀

 3. Profilbild

  Spännande månad som kommer! Förbereda julklappar. I år tänkte jag inte köpa dyra klappar utan mer praktiska och miljövänliga sådana. I min blogg försöker jag dela med mig av mer miljövänliga alternativ och kanske kan vi tillsammans hjälpas åt att stå över köphetsen och satsa på tänkvärda klappar och miljövänlig mat? Hur tänker du/ni andra kring julen?

  • Clara Löfvenhamn

   Det låter som ett supersmart tema för din blogg! Ska bli kul att följa. Min familj firar knappt jul alls faktiskt och i år kommer vi till och med hålla en julklappspaus. Fokus ligger verkligen på att umgås och mysa och äta mat vi tycker om (dvs inte så mycket julmat). Hur gör ni?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se