I detta inlägg förekommer reklam för mina egna tjänster

Hela förra veckan spenderade jag med att tänka på vad jag kan göra för att hjälpa de ledare som jag ser göra sitt yttersta nu för att rädda, ställa om och försöka ta hand om både medarbetare och verksamheter. Men också på hur jag ska göra med min egen verksamhet. Planen för 2020 som verksamhetsår var att fokusera mest föreläsningar och utbildningsdagar utöver jobbet med bloggen, Bossbrudar och skolarbete. Och ja, så blev det ju inte riktigt. I stället har jag tydligt märkt en ökad efterfrågan av en annan gren i mitt företag, nämligen ledarskapsrådgivning. Vilken jag nu har döpt till Bossakuten!

Bossakuten ger dig som ledare med ett problem (eller dig som har problem med en chef) ledarskapsrådgivning

Bossakuten, ledarskapsrådgivning för dig som är chef eller dig som har problem med en chef

Det här är inte någon ny tjänst i min verksamhet – jag har haft ledarskapsrådgivning i min företagsverksamhet under alla tre år och ideellt många år före det. Däremot har jag inte haft något namn för det eller pratat så mycket om det eftersom det ofta sker löpande i vardagen att ni som läser bloggen eller ledare i mitt nätverk hör av sig och behöver input i stunden.

Men nu märker jag tydligt att extra många ledare är stressade och pressade på grund av dessa extraordinära omständigheter och därmed behöver extra råd, stöd och hjälp. Och då känns det som hög tid att berätta att jag och Bossakuten finns här för dig. Oavsett om du jobbar som chef och har problem eller har problem med en chef. Så, står du inför en situation som du inte riktigt vet hur du ska hantera? Behöver du prata av dig? Har du ett bekymmer som du vill bolla dina tankar kring? Då hör du av dig till mig och så bokar vi in en samtalstid över telefon inom 1-2 arbetsdagar.

Eftersom tiderna är tuffa för oss alla så kommer jag att sänka mitt arvode för denna tjänst. Ett Bossakutssamtal kostar 1250 SEK inklusive moms för upp till 60 minuters samtalstid (tidigare 1800 SEK inklusive moms för 45 minuters samtal). Tystnadsplikt råder och oftast brukar det räcka med ett samtal. Du bestämmer ämnet/ämnena som du vill prata om och alla olika frågor kring ditt och andras ledarskap, organisationsutveckling och karriär är välkomna. Jag tar givetvis med mig alla de verktyg som jag har som sakkunnig, coach och mentor och gör mitt yttersta för att vi ska ha hittat dina vägar framåt när vi lägger på luren.

Är detta något för dig? Hör av dig i så fall på clara@bossbloggen.se så bokar vi in en samtalstid inom 1-2 arbetsdagar. Har du i stället en kollega, partner eller vän som skulle behöva detta? Hör av dig så löser vi så att de får ett gåvokort på ledarskapsrådgivning. Ingen ska behöva må sämre än nödvändigt någonsin och jag hjälper dig gärna.


I detta inlägg förekommer reklam för tjänster i mitt företag, Löfvenhamn UnLtd. För mer information om hur jag förhåller mig till samarbeten och PR – läs Bossbloggens PR Policy.