Good morning people! Hur ligger landet? Jag slits mellan att vara himla trött och hög på livet typ. Det händer så mycket roliga saker nu. Till exempel så blev det bestämt igår att jag kommer att vara med och jobba med Internet i Fokus här i oktober. Hur ballt? Är galet glad och laddad inför det.

Clara Löfvenhamn

Det händer även andra fett roliga saker som orsakar det här leendet – lovar att berätta mer precis så snart som jag får och kan!

Mer om det längre fram! I måndags träffade jag Elin som är en stjärna på både det här med mode och att fota. Inte för att jag tänkte på det när jag klädde på mig på morgonen. Då hade jag kanske ansträngt mig mer än att bara ta på sig något med ledordet “bekvämt”. Men äsch, så här såg jag alltså ut en solig måndag i augusti!

Black on black

Body, kjol och sneakers med kilklack – så nära mjukiskläder det går att komma.

Clara Löfvenhamn i en bisfit: black on black

Clara Löfvenhamn

Clara Löfvenhamn från Bossbloggen

Foto: Elin Graf

Nu är det dock dags att sätta fart på den här dagen. Har en del att skriva i och med att jag trötthetsdäckade totalt här i onsdags och ska hinna poddjobba med Petra innan ett lunchmöte i Malmö.

Hur har du det idag?