God morgon! Hur är det? Med mig är det bra om än aningens sömnigt. Måste säga det att jag njuter rejält av mina lediga helger. Det är så satans skönt att inte behöva göra något och redan några timmar in i fredagskvällen så kände jag att jag var uttråkad. Vilket är ett gött tecken på att jag börjar slappna av, haha.

Kunde inte skriva det i lördags (eftersom risken fanns av en av brudarna som firades på lördagens möhippa kanske skulle se det här). Men lördagens inlägg var alltså tidsinställt eftersom vi skulle upp tidigt och köra möhippa hela dagen. Och det var så lyxigt att vara ledig två dagar i sträck att jag nästan funderar på att göra så framöver med? Hade ni tyckt det var okej att jag sammanfattar min arbetsvecka på fredagen och publicerade inlägget på lördagen? Let me know om du avskyr det – annars testar jag nog på det lite framöver och så kan vi väl se om du upplever någon skillnad? Men ja, helgen var i alla formidabel. Full av möhippeaktiviteter, skratt och kärlek och söndagen spenderades här hemma med att städa, slappa och spela brädspel. Så känner mig nöjd och redo för veckan som kommer!

Morning
Mjukstartar denna dimmiga morgon med rörelse. Älskar att komma ut på morgonen och den här gången passar jag på när jag ändå har ett mer informellt telefonmöte.

Måndag

Kickar igång dagen med att blogga, som vanligt. Sedan har jag två möten nu på förmiddagen varav ett kommer att tas på gående fot. Eftermiddagen kommer högst troligen att spenderas på resande fot, oklart vart än men det märker vi! Det är oavsett vilket dags att spela in poddelipodd.

Tisdag

I morgon kommer jag förmodligen skriva lite men mest hoppas jag kunna sitta och jobba med den nya hemsidan. Förra veckans strul var droppen som rann över och fint nog hade jag redan bokat upp fria dagar i kalendern under de kommande tre veckorna eftersom punkten “byta hemsida” står högt upp på höstens to-do-list. Är det lika så bäst att bita tag i den ångestpucken nu så den kan bli överstökad!

Onsdag

Jobbar för kund hela dagen och avrundar det med att prata med en mentorsklient.

Torsdag

Hemside-dag. Är inte jättepepp men det är bara att gilla läget. Ska i och för sig också köra livesändning i Bossbrudar och det blir såklart kul.

Fredag

Se ovan! Kör även en mentorsklient men annars blir det mest hemsidefix.

Pelle
Kolla vilken sötnos jag fick hänga med förutom det fantastiska möhippegänget!

Här på bloggen tror jag att det kommer att bli ett nyhetssvep, är dags för det. Sedan har jag några andra tankar på artiklar och inlägg på gång men vi får se vilka som blir publiceringsredo. Hur ser dina planer ut för veckan? Händer det något spännande?