Hej alla fina, hur är det idag? Själv är jag duktigt trött efter gårdagens sjukgymnastik där jag verkligen fick jobba ordentligt. Sjukt kul men har varit helt slut idag. Sådär, skakis i hela kroppen-slut.

Så med undantag för en fin promenad i solen har jag legat platt i mitt soffhörn hela dagen och fortsatt jobba i kapp mig själv. Är få saker som är så frustrerande som känslan att ligga efter tycker jag. Samtidigt som jag också har landat rätt bra i att det är okej så, saker får ta den tid de behöver. Jag får ta den tid jag behöver. Den kärleken och omtanken gentemot sig själv ska inte heller underskattas.

Rest in peace

Två tröttmössor. Notera att TicTac har legat såhär på min arm exakt hela eftermiddagen, inte förrän nu flyttade hon på sig till fotänden av soffan.

Alla hjärtans dag

Hade först inte tänkt skriva någonting alls om alla hjärtans dag eftersom vi inte firar det alls. Vi båda hör till kategorin som tycker det är en sjukt överskattad grej. Men jag känner mig lite extra kärleksfull ändå. För att jag kunde träna igår även om jag är trött idag, för att jag får leva ihop med Mackan och våra katter och att livet är allmänt fint. Kärlek är himla fint alltså, oavsett hur den ser ut. Dock skönt att vi ser likadant på den här dagen, så ingen av oss blir besviken för att den inte uppmärksammas.

Hur mår ditt hjärta? Och vad tycker du om alla hjärtans dag: hiss eller diss?