God morgon! Hur står det till? Med mig är det bra om än lite grusig i ögonen eftersom klockan ringde 05:31 i morse. Ugh. Tidiga morgnar är verkligen inte min grej men det är av en rolig anledning!

Selfie
Även om jag inte gillar tidigare morgnar så var det väldigt vackert i morse!

Veckans planer

Hela den här veckan ska jag och Alex nämligen vara utbildningsledare för Ung Drives Sommarlovsentreprenörer. Kommer bli sjukt skoj eftersom det är ett stort projekt med hundra deltagarna i Malmö och närmare 800 över hela Sverige och allt sker för första gången digitalt. Ett grymt utbildningstillfälle med andra ord! Ser så fram emot att få göra detta och också att föreläsa om Ledarskap som #enriktigboss i morgon.

Men ja, det innebär att allt annat kommer att stå tillbaka aningens och göras lite när möjlighet finnes. Blir med andra ord långa dagar men i gengäld har jag en känsla av att de kan vara rätt stillsamma samtidigt. Det går liksom inte att vara någon annanstans än här och nu när en kliver in i utbildnings- och coachrollen. Men förhoppningen är att bloggen ska rulla på som vanligt ändå så vi hörs i morgon igen. Until then, berätta gärna: hur dina planer ser ut för veckan som kommer!