Hej! Hur står det till? Med mig är det lite trött och slitet faktiskt. What a week! Hade nästan glömt hur det är att gå på heldagsutbildningar. Hur man måste jobba undan innan och hur utvecklande det är när man väl är i väg. Men det har varit en bra vecka. Väldigt bra!

Hello

Är kul att se hur mycket man har förändrats efter utmattningen. Innan jag blev sjuk så jobbade jag järnet under alla pauser som jag hade när jag var på utbildningar. Nu brukar jag vara social ena halvan och smita undan någonstans för lite egentid den andra halvan. Så skönt!

Tillbakablick

Början på veckan bjöd på poddinspelning, ett gäng trevliga affärsmöten, en bokning av ett väldigt roligt uppdrag, att jag ordnade med uppdrag åt kollegor, hjälpte en entreprenörskollega med huvudbry, jag har skrivit i mängder och sedan då varit på kurs. Intensivt deluxe alltså. Men på ett bra vis! Det har varit ett vettigt tempo med många pauser.

Veckans bästa

Allt ovan typ? Hehe… Nä, men jag märker att jag är på väg in i en ny fas av personlig utveckling. Ska bli spännande att se vad jag får lära mig den här gången. Vilka färdigheter jag utvecklar. Andra fantastiska saker är att jag ska få träffa en ledare som jag ser otroligt mycket upp till och att jag har fått möta så många intressanta, spännande och kloka människor i och med utbildningen.

Men det bästa av allt var nog att en person, som jag också beundrar mycket, har bjudit på en av de mest generösa sakerna jag vet. Att prata varmt om mig, det jag gör och vill göra för andra betydelsefulla människor. Få saker värmer så gott som att någon annan tror på mig och aktivt hjälper en på sin väg. Det är så himla fint och betyder så mycket.

Veckans sämsta

Att jag måste jobba och plugga i helgen. Det går emot alla mina principer och jag gillar det inte ens lite grand men tyvärr är det inte mycket att be för. Ska försöka göra det bästa av situationen plus kompensera det med att vara ledig två eftermiddagen nästa vecka istället.

Surkatt

Hehe, jag vet – mycket kattbilder här men det är helt klart dem jag fotar mest i vardagen. Här var någon sjukt purken över att jag lämnade sängen.

Veckans utmaning

Det har för en gångs skull varit sömnen. Jag kunde ju inte somna i tisdags och i fredags morse vaknade jag alltså kvart över fyra och kunde inte somna om. Som tur var har ju tempot varit sjyst så det har gått bra ändå. Och nu i natt har jag sovit som en liten gråsten så det verkar gött nog bara ha varit tillfälligheter.

Framåtblick

Jobb, plugg, tvätta, städa och handla. Den här helgen känns sådär sexig. Men kommer givetvis vara ledig också och blir nog lite häng med fästman och lillebror. Har på känn att det blir minst en powernap bara för att det är mysigt med.

Veckans ledarskapstanke

Ja, eftersom det är en coachutbildning som jag har påbörjat så har det givetvis påverkat många av mina tankar kring ledarskap. Jag har använt och pratat varmt coachandet som verktyg länge och därför är det är coolt att få fördjupa sig ännu mer i ämnet. Det stärker bara min övertygelse än mer om att det är ett av sätten man kan och bör använda sig av för att lyckas skapa umbärlighet i sitt ledarskap.

Men ja, det var den veckan. Nu väntar först en session med jobb. Följt av lite vila. Får se om jag hinner med något pluggande efter det eller om det får bli morgondagens nöje. Hur har din vecka varit? Hur har du haft det?