Vila, vila och några av livets godsaker

Hej alla fina! Hur har ni haft det i helgen? Måste erkänna att jag har varit het slut sedan jag skrev ihop inlägget med lära känna-listan så den här helgen har mest bestått av vila, vila och lite annat smått och gott.

Återhämtning och vila

Vila, vila

Större delen av lördagen tillbringades i sängen framför Skyrim till TicTac’s stora förtjusning.

Katt

Hehe, dags att lägga ner kameran och fortsätta mysa matte.

Ticket to ride

På kvällen kom M’s lillebror med flickvän över och spelade lite brädspel. Så skönt att bara hänga och prata i lugn och ro. Och äta ananaspaj!

Rainy walk

Söndagen blev lugn den med. Blev en hel del bloggjobb gjort men i skönt tempo. Pallrade mig sedan ut i regnet och pratade med en fantastisk bloggkollega (närmare bestämt Clara) i över två timmar. Så himla fint!

Livets goda

Sedan blev det två av mina stora svagheter till kvällsmat innan vi landade framför ett avsnitt i säsong sex av Downton Abbey.

Nu är det dock dags att kickstarta veckan! Den kommer inte bli lika intensiv som förra men förmodligen lika social – vilket jag uppskattar skarpt.

Clara LöfvenhamnPå bloggen blir det (som vanligt) en blandad kompott. Det kommer till exempel att komma bloggartiklar och inlägg om chefen får mår dåligt på jobbet och om en mustasch som kan göra skillnad.

Ha en under måndag måndag allesammans!

Liknande inlägg:

Föregående

Lära känna-listan

Nästa

När chefen mår dåligt på jobbet

2 Kommentarer

    • Clara Löfvenhamn

      Finns massor av det här i Lund om du har vägarna förbi en vacker dag 😀 Den här lilla sötsmulan äääälskar att få besök som vill klappa på henne 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se