Hallå! Hur är det? Här är stämningen kanske inte riktigt lika klämkäck som rubriken men den är optimistisk och positiv till tusen. Igår, strax efter klockan ett, så lämnade jag in hemtentan och det var så skönt att känna den bördan lätta från min hjärna. Nu är jag rimligtvis mör efter att ha jobbat så intensivt och därför är den här veckans ambitioner rimliga och dagarna inte särskilt uppbokade.

Veckans ambitioner
Peppen efter inlämningen var total, hehe, och följdes upp på bästa sätt med en mysig familjemiddag.

Veckans ambitioner

De kommande dagarna kommer förhoppningsvis att innehålla återhämtning i form av vila, mat och promenader. Det är det första fokuset faktiskt. Nästa fokusområde är att jobba ikapp de där sakerna som jag var tvungen att prioritera bort förra veckan. Fixa saker, svara på mejl, ringa. Ni vet, allmänt pyssel! Och det ska bli så skönt att få fokusera på det och städa undan.

Onsdagen och fredagen blir sociala dagar. Då kommer jag hänga i Lund, Malmö och Sjöbo. Dessutom så ska vi eventuellt gå på spex och på fredag ska jag ut och käka middag med en av de fina vänner jag känt längst här nere i Skåne. Åh, som jag ser fram emot det!

Ser också fram emot att kunna ta upp takten här igen, återgå till det normala. I morgon ska jag göra en intervju till Möt en boss som jag verkligen har sett fram emot. Har dock noll aning om vad som kommer att komma ut här i veckan! Är som att tentan slukade mig hel och väl ute ur gapet så känner jag mig alldeles nollställd. I gengäld så brukar det lossna rätt så kvickt efter att jag har skrivit detta inlägg på måndagsförmiddagarna. Är ett så perfekt sätt för att få mitt huvud att värma upp.

Hur ser ambitionerna för veckan ut hos dig?