Veckan där ingen dag är den andra lik

God morgon! Hur är det med dig? Här är det superfint. Har vaknat, promenerat, stretchat och mediterat lite i lugn och ro här på morgonen och det är verkligen ljuvligt att starta morgonen offline. Nackdelen är att jag efter fysisk aktivitet, även om den är stillsam, genast blir dimmig i skallen och måste vila lite. Kanske inte den peppigaste starten på arbetsdagen men det får det vara värt.

Typ såhär har jag sett ut hela helgen. Sömnrufsig och osminkad och omväxlande legat i soffan eller sängen med en eller två katter som sällskap. Välbehövligt!

Har faktiskt varit grymt trött och asocial prick nästan hela helgen så därav att det för en gång skull var alldeles tyst här på bloggen igår. Orken räckte inte till. Men jag hoppas ni kan ha överseende med både det och att vloggen kommer den här veckan i stället.

Veckans planer

Den här veckan är verkligen ingen dag är den andra lik. Ska bli riktigt, riktigt roligt!

Måndag

Idag spenderas förmiddagen i soffan som det ser ut nu. Vid elva har jag en intervju till Möt en boss och resten av dagen kommer jag förmodligen att sitta och skriva. Om det sedan blir i soffan, på kontoret, i trädgården eller något kafé lär vi märka.

Tisdag

Tisdagen blir en spännande dag för då åker jag nämligen till Göteborg. Tar bussen i ottan för att jobba vidare med mitt och Dorros gemensamma projekt och kommer även passa på att ha ett nätverksmöte också när jag ändå är i stan. Är superpepp på detta miniäventyr även om det innebär att det blir en tidig morgon och sen kväll.

Onsdag

Eftersom tisdagen blir en sådan långpanna så är onsdagen alldeles tom och obokad. Tänker att mitt mående helt få styra den dagen och att jag tar den som det kommer. Det enda måstet är att jobba lite med min bokföring men det är inte så farligt.

Torsdag

Torsdagen kommer att spenderas i Malmö. Dels med min MasterMind-grupp, dels är det dags för mitt premiärbesök på LunchIn och efter en coffice-eftermiddag så ska jag på en tjejmiddag. En verkligt fin blandning alltså!

Fredag

Fredagen lär bli ett uppsamlingsheat där jag ska försöka att bocka av alla saker som jag inte har hunnit med tidigare i veckan. Förhoppningsvis blir det någon fika inbokad med.

Bästa uppladdningen inför veckan där ingen dag är den andra lik

Till slut pallrade jag mig upp ur min asociala koma eftersom den här finaste människan firades med familjemiddag. Älskar seriöst konceptet söndagsmiddag och att få hänga med båda våra familjer samtidigt. De är så roliga att umgås med.

Veckan på bloggen kommer också att bli väldigt varierande om allt går enligt mina planer. Dels är det dags för ett nytt avsnitt i Möt en boss. Dessutom blir det en artikel om en riktigt vattendelare: effektiviseringsmetoden Lean och resten… Det tar vi som det kommer va?

Hur ser planerna ut för din vecka? Händer det något kul?

Liknande inlägg:

Föregående

Produktiviteten och dess magplask

Nästa

Vad är Lean?

4 Kommentarer

  1. Woop! Woop! Jag ser fram emot morgondagen jag. Och det där inlägget om LEAN låter intressant. Konstigt att jag tycker det eller hur 😉

  2. Låter som en perfekt vecka! Jag har semester och ska njuuuuta till max!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se