Vecka 49

God morgon! Hur är läget? Förutom att jag har gått och blivit småförkyld och att jag är lite grinig över det så är det bra. Ligger som vanligt i mitt soffhörn och ägnar morgonen åt att fundera över veckan. Måste ju säga att det är en himla nyttigt för mig som alltid rör mig framåt att tvingas stanna upp lite och ja, vad säger man om vecka 49?! På några sätt var den episk. Samtidigt var den rätt seg. Sådär som det kan bli om man är småförkyld, det är kolsvart ute och man inte sover ordentligt.

Kaffe och te

Detta sammanfattar ändå min vecka rätt så bra. Har inte kunnat välja det ena över det andra eftersom både te- och kaffekontot har behövts fyllas på löpande.

Tillbakablick

Har varit så trött och sliten hela veckan men när jag väl vaknat till har jag fasiken fått mycket gjort ändå. Skön känsla och jag hoppas verkligen att jag kan lyckas hålla i detta under de kommande veckorna med. Är sådär på gränsen till att komma ikapp mig själv och det hade ju varit asgöttigt att få känna sig i framkant inför årsskiftet.

Veckans bästa

Känslan av att kunna hjälpa människor som man älskar med något som betyder mycket för en, att få boka in ett möte som jag har drömt om länge och veckans panelsamtal för Kvinnokartan i Helsingborg var alla tre väldigt bra grejer. De två första var rent utav episka och kommer eventuellt att kunna klassas som minnen för livet men tyvärr kan jag inte berätta om dem just nu. Men så fort jag kan göra det så får ni veta, lovar!

Veckans sämsta

Förkylningen och att jag har sovit som en kratta hela veckan. Det är en trist kombo som jag tror spär på den onödiga stressen.

Clara Löfvenhamn från bossbloggen medverkade i Kvinnokartans samtal Från kåseri till blogg

Bild från tisdagens event Från kåseri till blogg, ett verkligt roligt samtal om hur kvinnors skrivande har sett ut genom historien. Jag bidrog då med lite nutidsperspektiv och lärde mig massor om hurdet sett ut tidigare, vansinnigt intressant. Foto: Allis Greco

Veckans utmaning

Att komma ihåg alla lösa trådar och försöka knyta ihop dem. Den enda nackdelen med att prata med många i så många olika kanaler är att risken finns att jag glömmer bort att svara i någon av dem vilket ogillas skarpt (av mig då alltså).

Framåtblick

Idag ska jag ta det otroligt lugnt och det enda som händer som jag sett fram emot länge är att jag och min syster ska träffas och hänga. Vi fick båda en sminkning på Make Up Store i födelsedagspresenter så vi ska göra det och äta lunch och det ska bli awesome för jag har trots allt världens finaste lillasyster.

Veckans ledarskapstanke

Jag har blivit intervjuad om tabut att prata lön på jobbet, varför det är så viktigt och hur en kan börja göra det. Kan läsas här för den som är nyfiken. Annars har mitt huvud mest kretsat kring hur jag ska få till lite semester i jul. Det hade behövts!

Hur har din vecka varit? Bra, dålig, mittemellan?

Föregående

Bossbloggen i november

Nästa

För ett år sedan…

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Stella

    Right back at yah<3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se