Vecka 15

God morgon! Hur är det? Här är det vimsigt och stentrött. Vaknade seriöst 04:58 av en mardröm och har inte kunnat somna om sedan dess. Inte den bästa starten på dagen direkt. Minns inte jätteväl vad jag drömde nu men det var något i stil med de drömmarna som jag hade när jag startade bloggen och insåg att folk faktiskt läste det jag skrev. Kommer ihåg att jag skrev om det i mardrömslistan och bara “har inte drömt det sedan dess” men jo, nu har jag det även om jag inte minns detaljerna för det. Nog om mardrömmar – det är ju ändå måndag (vilket iofs kan kännas som en mardröm?) och dags att tänka framåt. Hej vecka 15!

Lecture!

Föreläste ju igår om ledarskap för entreprenörer med fokus på start up’s, väldigt roligt! Efteråt lyckades jag dessutom springa på Isa (Isa Bylund) på gatan vilket var en härlig glädjeboost även om den inte förevigades på bild.

Måndag

Alright, jag med andra ord inte är den piggaste bruden i stan just nu och jag undrar hur jag ska hålla mig vaken till halv fem när tåget går hem till min älskade familj. Eller prestera något vettigt utan att göra bort mig alldeles? Ska träffa Linda (LaLinda) lite senare och livesända en grej och sedan fick jag önskemål om att skriva en bloggartikel på samma ämne som jag föreläste om igår så de arbetsuppgifterna hoppas jag ska gå vägen i alla fall.

Tisdag

I morgon vankas det Internet i Fokus och jag ska extraknäcka lite med att skriva artiklar om föreläsningarna som hålls. Ska bli roligt! Lär mig alltid mycket på det eventet så det blir en fin kombination av omvärldsbevakning och kompetensutveckling.

Onsdag

På onsdagen blir det lugnt, lugnt, lugnt. Kommer behöva återhämta mig både efter konferensen och helgens jobb. Ska plugga men inte så mycket mer än så.

Torsdag

Innebär förhoppningsvis en lunch med Alex (Alexandra Bylund) och ett nätverksmöte.

Fredag

På fredag är det dags att bränna upp till Växjö för den näst sista träffen den här terminen. Nästa gång är i slutet på maj och då ska uppsatserna opponeras på, klarar jag det så är min examen inom ledarskap och organisation i hamn. Kommer dock inte ta ut den (heller) eftersom jag ska läsa vidare i två år till för att få dubbla kandidat.

Sunset

Kvällsljuset i Hammarby Sjöstad igår var inte fy skam alltså. Så himla vackert!

Så, här på bloggen kommer det alltså en artikel med avstamp i gårdagens föreläsning. Bland annat. Det blir mer än så men nu blev jag för sömnig för att skriva en stavelse till. Blir att blunda i fem minuter innan jag börjar jobba på nytt. Heja flexibelt arbetsliv! Den saken är i alla fall säker.

Hur ser dina planer ut för veckan? Händer det något kul?

Liknande inlägg:

Föregående

Första året som egenföretagare

Nästa

Tekniskt fel, välkommen åter

2 Kommentarer

 1. Det här är den mest intensiva veckan på evigheter. Föreläsningar, socialspring, uteritt till häst och annat…! 😀

  Hm? Vaknade också vid den tiden idag (ngt tidigare) och har varit vaken sen dess. Ngt i luften?

  PS. Vet du att din feed-flöde inte funkar på (t.ex.) bloglovin? Får bara upp dina inlägg på fejjan (tur det)! 😉

  • Clara Löfvenhamn

   Oj vilken spännande vecka och shit så härligt det låter med en uteritt! Men ja, det kanske är något speciellt som flyger och far i luften? Hoppas att du lyckas hålla fokuset ändå i det hektiska schemat.

   Ps. Superstort tack för att du säger till om Bloglovin’, trodde det var ordnat men tydligen inte, har mejlat dem så förhoppningsvis ordnar det sig, Annars så uppdateras bloggen som vanligt varje dag så det är bara att kika in om du inte skulle se det i FB-flödet 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se