Hej! Hur är det? Med mig är det fint. Fick sovmorgon i morse, solen skiner och jag ska vara ledig i eftermiddag. Känns rätt optimalt va?

Up in the air

Var ute på Sturup och hälsade på hos FlybyEvents och fick inte bara sitta i detta gulliga flygplan. Jag och Linda (som fotat) pratade i mängder om ledarskap i luften respektive nere på marken. Jättejätteintressant vilka skillnader och likheter som finns!

Tillbakablick

Den här veckan har varit intensiv men bra. Det är så mycket saker som händer att det känns som att jag kokar emellanåt. Den här veckan har bestått av växtvärk, lite nya vanor och roliga möten.

Veckans bästa

Att det har hänt så himla många olika saker! Mina dagar brukar vara olika varandra och denna vecka var inget undantag. Intressanta möten har avlöst varandra, jag har fått skrivit mycket, haft kund i varumärkesstrategi och även om jag ligger lite back med skolarbetet just nu så känns det som om jag börjar få koll på läget. Jag har också varit med i en panel för något som heter Språngbrädan och fått lite nya tankar och idéer för bloggen. Jag har också börjat promenera lite mer, behöver stärka upp kroppen inför sjukgymnastiken som drar igång i januari för att inte tala om skidsemestern som väntar i februari.

Into the woods

Sedan rymde jag till skogs med! Tyvärr så glömde jag vandringskängorna hemma (och hade klackar på mig) så kunde inte promenera som jag tänkt. Men jag var glad ändå!

Veckans sämsta

Att  jag behövde jobba kväll i torsdags och det märks direkt i mitt mående. Får migrän när jag väl har jobbat klart och sen sitter den i till dagen därpå. Tur att jag sällan jobbar kväll numera med andra ord och att jag nu blir (om möjligt) än mer motiverad till att inte göra det om jag inte måste.

Veckans utmaning

Tycker alltid det är tufft när människor som står en nära går igenom tuffa saker och mår dåligt. Vill liksom svepa in med ett trollspö och bara göra allting jättebra. Men nä, tyvärr fick jag ju aldrig gå på Hogwarts. Och ja, det gör mig också lite ledsen. Både att inte ha fått gå på Hogwarts och att andra inte har det så bra som de borde.

Sunset

Och blev ännu gladare när jag mötes av detta. Den lilla skogssjön som speglade sig i skymningsljuset.

Framåtblick

Efter att ha skrivit dessa rader ska jag skriva lite till – både till bloggen och skolan. Sedan ska jag åka till Helsingborg och hänga med några tjejkompisar för första gången på evigheter. Ska bli så kul!

Veckans ledarskapstanke

Jag brukar skoja om att det mesta som jag pratar om på dagarna är ledarskap men nu lever jag en vardag där jag har en ledarroll samtidigt som jag, i och med mitt jobb med bloggen och företaget, alltid analyserar mitt och andras ledarskap. Samtidigt så sitter jag i hemtenta nu och analyserar hur jag jobbar i mitt företag, meta i kubik alltså. Så sjukt jäkla nyttigt, så givande och ärligt talat också uttröttande. Jag har sån växtvärk och jag typ känner hur min hjärna växer för varje vecka. Men nu börjar jag ändå så smått vänja mig vid den konstanta träningsvärken och ser fram emot att få klart hemtentan så att jag vet hur jag ska jobba vidare under nästa år.

Och ja, det var ytterligare en inblick i vad som händer i mitt huvud just nu! Vad händer i din skalle denna lördag?

Liknande inlägg: