Vad väntar vi på?

Den näst mest vanliga frågan jag får just nu är tveklöst “vad väntar du på?” när jag förklarar att bloggen (tyvärr) ännu inte är “up and running”. En bra fråga som jag själv också ställer mig emellanåt. Vad väntar vi på egentligen?

Det korta svaret lyder: min hälsa.

Det något längre svaret är att vi väntar på att jag ska bli ännu lite friskare från min utbrändhet. Sen mina vänner, när jag känner att jag är stark och frisk nog till att driva den här bloggen så seriöst som jag önskar – då kommer Bossbloggen att sätta av på riktigt! Jag jobbar heltid redan idag och eftersom jag blir lite friskare för var vecka som går hoppas jag att det inte är allt för långt borta. Men hälsan bestämmer och därför kommer jag vänta med att sätta ett lanseringsdatum.

Om du inte vill riskera att missa den storslagna invigningen av bloggen så kan du gå in och gilla Bossbloggens Facebook-sida, när bloggen väl är igång kommer alla dess inlägg att synas där.

Tack för titten och på återseende!

Clara

Nästa

Tålamod äro en dygd. Eller?

4 Kommentarer

 1. Profilbild

  Hej!

  Hittade hit via länken på FB för alla oss som ska på BBCON.
  Vilket supertema din blogg har! Ser verkligen fram emot lanseringen.
  Jag driver min blogg på hobbynivå men jag driver också ett arkitektföretag där jag tror att din blogg kan ge mig massor.

  Kram Nina

  • Clara Löfvenhamn

   Tack så mycket för din fina kommentar! Rent utav den första i Bossbloggens historia 😉 Jag hoppas du kommer att trivas här när vi är igång ☺

 2. Profilbild

  Klokt! att du väntar in din hälsa och mående innan du kickar igång. Lycka till!

  • Clara Löfvenhamn

   Tack Eva! Något har en ju som tur var lärt sig på vägen, bättre sent än aldrig 😉 Vad fin blogg du har, den verkar jättemysig så jag ser fram emot att läsa mer utav den ☺

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se