Vad gör man när man är ledig?

Hello! Hur är läget? Jag mår bra. Vaknade upp till en alldeles ledig lördag. Eller ja, nästan helt ledig. Blir lite jobb nu på morgonen men sedan ska jag med ha lite helg. Mannen min jobbar och jag ska inte åka ut till stallet förrän i morgon så jag känner mig nästan lite handfallen. Vad gör man när man är ledig? Haha, min eviga fråga som får Mackan att sucka högt. Men innan jag ska fundera vidare över det kan vi ju roa oss med att sammanfatta veckan.

Vad gör man när man är ledig? Åker inlines till exempel!

I torsdags var jag rent utav så pigg och rastlös att det blev inlinespremiär! Är alltså nybörjare deluxe och kan inte stanna så behöver öva, öva, öva. Men det gick bra, trillade bara två gånger!

Tillbakablick

Veckan har varit bra! Första gången på mycket länge som det inte har varit något event eller kvällsjobb som jag har gått på. Har överlagt hållit ett lugnare tempo vilket har märkts på här i slutet på veckan då jag har haft mer energi på kvällarna (läs: jag har inte bara legat i fosterställning i soffan). Två tummar upp på det!

Veckans bästa

Jag har haft så-så-så spännande möten den här veckan. Är ändå galet hur många olika nivåer en jobbar på samtidigt nu. Ena stunden så är det det dagliga med bloggen som gäller. Nästa stund så lägger en ut några byggstenar för något som kanske kan bli verklighet om ett år. Love it!

Andra sjukt roliga saker är att jag har blivit intervjuad av Paula bakom bloggen Ung & Driven om framgång och att det avsnittet av Nätverkspodden som jag var med i är det femte mest nedladdade avsnittet någonsin i serien.

Vad gör man när man är ledig? Fikar!

Fredagsfikade med sambon som var ledig igår. Så mysigt – och gott!

Veckans sämsta

Att jag, när jag inte jobbar 24/7, ofta får känslan av att vara oproduktiv. Så dumt!

Veckans utmaning

Att vara nöjd med det jag gör? Fastnar lätt i känslan att det jag gör är otillräckligt.

Framåtblick

Alldeles nu tänker jag gå ner till ett kafé, äta frukost och jobba en stund till. Sedan ska jag gå till bibblan och lämna/låna böcker. Efter det är dagen ett oskrivet blad och kroppen får bestämma vad den behöver och vill göra.

Kärlek

Om den här lilla tårtsmulan fick bestämma skulle jag tillbringa prick all ledig tid med henne i soffan eller sängen. Hon är verkligen en liten innekatt.

Veckans ledarskapstanke

Den här veckan har jag fått ta del av två riktigt stora ytterligheter på hur ledare kan ta emot kritik. Detta har redan triggat en artikelidé som kommer att skrivas inom kort men vi kan väl ta en snabbkik på det goda exempelet?

Tv-spelstudion Arkane fick kritik för att de kvinnliga karaktärerna i deras storsäljande spel Dishonored antingen var servitriser, prostituerade, häxor, drottningar, små flickor eller älskarinnor. No more, no less. Vad gjorde de? I stället för att bara slå ifrån sig kritiken så satte de på sig de kritiska glasögonen och insåg det som sades stämde. Vilket ledde till att de implementerade nya kvinnliga karaktärer till uppföljaren Dishonored 2. Kan läsas mer om här för den som är nyfiken.

Så! Nu ska jag jobba undan det sista och sedan är det dags för lite helg. Målet är att försöka vara ledig utan att dra igång något stort städprojekt, hehe. Övning ger färdighet! Vad brukar du göra när du är ledig? Inspirera mig gärna!

Föregående

En glimt in i framtiden

Nästa

Tre heliga: mat, sömn och motion

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Tycker också det är svårt att vara ledig! Men jag försöker vara ute mycket, läsa en del och gosa med djuren vi har, borde dock bli bättre på att hänga med kompisar. Men som något introvert orkar jag inte alltid det efter en stressig vecka :/

    • Clara Löfvenhamn

      Ja, att vara ute och mysa med djur är ju några av de bästa sakerna man kan göra på den här planeten. Du är inte ensam om att orken inte alltid räcker till att vara social efter intensiva jobbveckor men så får det väl vara ibland? Har iaf hört att man inte måste göra allt alltid.X antal gånger eftersom jag ofta försöker göra just det 😉 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se