God afton! Har nog aldrig hänt att det blir två inlägg på samma dag här men så kan det gå om den mänskliga faktorn pajar ens planering så att gårdagens inlägg fick publiceras idag i stället. Vill ju leverera det som är utlovat även om jag vet att ingen avlider för att jag inte uppdaterar bloggen som tänkt.

Läs mer: Bli frisk från utmattningssyndrom

Clara Löfvenhamn pratar om utmattningens framsteg och bakslag

Innerst inne är jag glad över att jag pushar och utmanar mig själv så att jag kan bli frisk till slut. Eller rättare sagt – logiskt sett är jag glad för det. Emotionellt sett, just idag, så undrar jag vad i hela helvetet jag pysslar med, hehe. 

Utmattningens framsteg och bakslag

Idag är mitt sinne tungt. Slitet. Vet ju så väl att utmattningens framsteg och bakslag har obligatorisk närvaro när man gör som jag nu och steppar upp sin rehabilitering. Kände mig nästan lite stark på själva sjukgymnastiken i tisdags men de här två dagarna efteråt har jag känt mig som en spillra. Så ett steg fram och två steg bak. Eller två steg fram och ett steg bak. Orka räkna?

Skitsjukdom. Nu ska jag stänga ner datorn och gå hem från kontoret i alla fall. I morgon är trots allt en ny dag och vem vet, kanske känner jag mig lite piggare och starkare då igen? Hoppas det.

Vad du än gör min vän – undvik väggen. Det är inte värt det. Bromsa innan du går sönder och ta hand om dig. På riktigt.