God morgon! Hur är läget? Själv är jag seg men det är väl knappast konstigt. Veckan har varit proppfull med utbildningar, möten och skrivande. Men den har varit väldigt rolig och det har verkligen hunnit hända massor.

Utbildning

En riktigt mörk bild från gårdagens utbildning när jag gästade Grafiska Akademin för att prata om hur man skriver för webben. Superkul förmiddag med ett härlig gäng och gött snack! Foto: Grafiska Akademin

Tillbakablick

En vet att det har varit busy när man måste titta i kalendern för att försöka minnas vad som hänt och det fick jag göra den här veckan. Jag har varit i Tomelilla med Innovationscenter på en jättetrevlig utbildningsdag, har co-workat, hållit i ett Framgångsevent, haft ledarskapscoachning och hållit en utbildning igår och ska hålla en annan idag.

Veckans bästa

Att få hänga med Alex och Anna var grymt härligt, lycka är att få ha briljanta kollegor att bolla högt som lågt med. Men också att få hjälp av en av mina mentorer i ett förhandlingsläge, att utbilda (trivs ju som bäst när jag får göra det eller föreläsa) och hjälpa en ledare i sin vardag. En annan kul grej är att vi nu är fler än femhundra medlemmar i Bossbrudar och den fortsätter att växa, så kul!

Malmö

Gillar ju inte att snacka om väder men alltså, solskenet den här veckan har ju varit så ljuvligt! Även om jag blir anti både till att jobba och vara inomhus när det är såhär fint ute.

Veckans sämsta

Det var nog att mötet med bokförlaget blev flyttat till nästa vecka. Inte för att det var dåligt på något vis (en vecka hit eller dit liksom) utan snarare för att mina nerver kommer vara lite på spänn lite till i och med det.

Veckans utmaning

Det har definitivt varit att hinna med pluggandet. Suck och pust på den punkten.

Bossbrudar

Gårdagens häng med dessa bossbrudar var med tio av tio.

Framåtblick

Den här helgen är riktigt späckad för ovanlighetens skull. Ska jobba på dagen och hålla en utbildning på eftermiddagen. Sedan bär det av till Helsingborg för en middag och nu fick jag precis veta att jag ska få åka till Malmö för att se en av mina absoluta favoritartister spela. I morgon vankas det husvisning och (surprise!) födelsedagskalas så känns som att jag kommer vara lagom mör på på måndag, hehe.

Veckans ledarskapstanke

Är inte förvånad men fortfarande trött på gårdagens nyheter om att stressen i arbetslivet ökar. Och jag tänker att det är inte bara chefers ansvar att det här får ett slut. Det är upp till medarbetare, ledningar, styrelser och eventuella aktieägarna också! Alla har vi ett ansvar för hur våra organisationer mår och ja, det kommer nog att komma fler inlägg om detta framöver.

Men ja, så försvann även den här veckan i ett svep. Fattar inte hur det går till. Nog om mig, hur har din vecka varit och hur har du haft det?