God morgon! Hur står det till? Själv är jag seg idag alltså. Och! Ber om ursäkt för uteblivet bloggande igår igen men jag blev bokstavligen talat uppehållen av aliens som kom och skulle slå på mig. Inte konstigt att jag är seg idag då förstås. Det och lussekattsbak är krävande prylar att roa sig med på en söndag. Så vad händer i veckan då? Som jag nämnde i lördags hade jag fått en potentiell utmaning, som jag går och grunnar på och jag ska göra en tjurrusning på eller snarare, kyla ner lite och ta det mer piano med. Jag har fortfarande inte bestämt mig där utan det beslutsfattandet står på agendan för de kommande dagarna. Tillsammans med lite andra godsaker!

Nemesis

Mackan fick hem det nya brädspelet Nemesis i fredags och ja, därav att vårt matbord var överbelamrat med aliens av olika varianter. Här ser ni aliendrottningen och jag måste nog säga att jag inte hade velat möta henne IRL i en mörk gränd.

Måndag

Idag blir det en rätt så lugn dag faktiskt. Behövligt med tanke på att jag känner mig seg som kola. Utöver ett samtal med min mentorcoach, en entreprenörskollega, en fika ska jag jobba undan lite, göra en intervju och gå på sjukgymnastik.

Tisdag

I morgon bitti ska jag leda ett runda bordet-samtal om självledarskap för det kvinnliga nätverket Women in Entrepreneurship. Ska bli superkul! Sedan väntar lite möten, coachningssamtal och ett styrelsemöte för InoS.

Onsdag

Onsdagen är helt tom. Något som lär behövas efter träningen idag och en lång arbetsdag i morgon. En liten naiv förhoppning i mig går och tänker att jag kanske, kanske kan vara pigg nog att åka till stallet. Men måendet får bestämma och jobbet kommer i typ tredje hand.

Torsdag

Kickas igång med en eventfrukost och följs sedan av fika med Alex och ett par coachingsamtal. Har ett luftigt och skönt schema så kommer passa på att skriva och jobba undan mellan mina hålltider och ja, hela dagen känns roligt.

Fredag

Ska eventuellt vara med på ett dialogmöte med en regeringsrepresentant för en utredning om ett tryggare företagande. Blir spännande om det blir av! Annars kommer jag ha en skön skrivdag för hela slanten så det känns fint oavsett vilket.

Cat

Min utsikt just nu. Är inte så enkelt att skriva utan höger hand, den saken är säker. Att vara en liten innekatt verkar dock vara fantastiskt tacksamt.

Här på bloggen kommer det som vanligt bli en salig blandning med ämnen som vanligt. Eller vad sägs om do’s and dont’s när man håller en arbetsintervju, framgångstips från Arnold Schwarzenegger och en läsarfråga om entreprenörskap? Bara för att nämna några saker då. Kommer bli kul!

Hur ser dina planer ut för veckan? Har du något särskilt inplanerat?

Liknande inlägg: