Tyst i huvudet

Hej, hej! Hur är det med dig? Jag mår fint trots att Malmö bjuder på varmt oktoberväder. Regnet strilar och världen är sådär jämntjockt grå. Det är okej. Jag känner mig vilsamt glad i det. När jag vaknade i morse var det alldeles tyst i huvudet och det är rätt så skönt.

Det är tyst i huvudet idag

Kommer på mig själv med att längta till mitt kontorsfönster. Gillar att sitta där för att tänka på allt och ingenting!

Tyst i huvudet

Jag hoppas att den här tystnaden betyder att jag håller på att hitta lite semesterlunk trots att jag inte är ledig. Orkar liksom inte jaga upp mig över att det egentligen är hur mycket som helst att göra. Det löser sig och inte nog med det – det kommer bli toppenbra.

Idag väntar det lite möten. Dels med en framtida bloggkollega och sedan poddmöte med Petra. Avrundar sedan dagen med lite skrivande innan helgen tar vid.

Vad hittar du på idag? 

Föregående

Så får du tiden att gå snabbare när du sommarjobbar

Nästa

Gott och blandat

2 Kommentarer

 1. Profilbild

  Här i Örkelljunga är vädret inte mycket ljusare, men jag känner precis som dig att det är ganska okej ändå. Till och med skönt på något vis. Det låter som du har en bra dag framför dig!

  Idag har jag skrivit ett första inlägg på min nya hemsida (!!) som fortfarande är under uppbyggnad, läskigt och pirrigt men samtidigt känns det så himla rätt. Kika gärna:
  http://www.idaschultz.se/entreprenorskap/vad-ar-en-entreprenor/

  Resten av dagen kommer att spenderas med tekoppen och med planering inför hösten. En dag helt i min smak!

  • Clara Löfvenhamn

   Sjukt snyggt Ida! Ska bli galet roligt att få hänga med på din resa 😀 Här blir det med en kopp te och jobb resten av eftermiddagen med 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se