Nu börjar de närma sig: mina två veckor utan sociala medier. Var så roligt igår, snackade lite med tjejerna som jobbade på kaféet igår och det dröjde inte många minuter för en av dem frågade något i still med ”har du svårt för att ta semester?”. Haha, så tydligt var det uppenbarligen.

Summer

Idag introducerades vi till denna söta lilla sjö inte alls långt bort från Lund. Så himla mysigt ställe så det blir nog ett dop eller två till här inom kort.

Två veckor utan sociala medier

Men jag ser ändå sjukt mycket fram emot detta. Att inte har några förpliktelser, bara göra det man känner för (och inte). Njuta av sommaren och varandra. Det kändes lite konstigt att logga ut från alla mejlboxar och i morgon loggar jag ut från Facebook, Instagram och Twitter på riktigt. Inga bloggar får läsas utan det enda som är tillåtet att googla är recept och vägbeskrivningar. Misströsta dock inte, i morgon så tänkte jag lägga upp ett inlägg med en massa lästips till er så som ni kan läsa även om jag inte är här.

Ser också fram emot hur jag kommer att påverkas av att inte ha sociala medier i min närhet. Jag är rätt duktig på att vara offline när jag är ledig men då är det ju bara några timmar på kvällen och något dygn på helgen. Kommer jag bli rastlös? Stressad? Må toppen? Bli lika lugn och harmoniskt som en zen-buddist? Ja, det återstår att se!

Brukar du pausa från sociala medier ibland och hur är i så fall det? Lätt eller svårt? Eller är jag ensam om att falla in i slentrianscrollandet när man har det lite tråkigt?