God afton, hur står det till? Själv sitter jag på en väns balkong i kvällssolen och skriver dessa rader. Så trött, nästan så trött att jag mår illa. Men glad ändå för att det här varit en väldigt fin dag. Förmiddagens ägnades åt att spela in det första materialet för ett nytt, spännande projekt och sedan har dagen bara… Svept förbi.

View

Min vy just nu, härligt att vara så högt upp bland trädtoppar alltså!

Trött men glad ändå

Det är en spännande utmaning dessa dagar att inte jobba för mycket. När man väl är uppe så känns det som att en borde passa på och träffa så många som möjligt. Samtidigt vill jag inte slita ut mig alldeles så det gäller att bromsa upp och inse mina begränsningar. Skönt nog blev schemat för morgondagen ändrat så jag får lite sovmorgon, vilan behövs.

Förresten, innan jag stänger ner för idag, jag är så glad över all er fina feedback på gårdagens artikel och samarbete. Jag är noga med att de samarbeten som jag gör här ska vara relevanta för er så det värmer gött att ni gillar det. Är själv superpepp på att se vart detta leder.

Hur mår du idag? Är det bra? Jag hoppas det. Glöm inte att kika in här i morgon igen – då kommer jag avslöja en nyhet som jag hoppas och tror att ni som befinner er i Skåne kommer att gilla!