Tralala lilla molntuss

God morgon Hur mår du? Här är det strålande. Jag har sovit som ett litet barn, det är helg och jag har Bob Hunds glada tralala lilla molntuss på skallen. Det är inte fy skam! Och jag vet inte om det hade fått plats någon annan känsla i kroppen, känner mig inlindad i skimrande bomull efter den här veckan.

SR

En lite sned radioselfie! Var i torsdags morse som jag var med i Vaken med P3 och P4 och pratade om bloggen. Var själv inte helt nöjd med min hesa och morgonraspiga röstinsats men det var rolig upplevelse! Var det någon av er här som hörde mig?

Tillbakablick

Ja, vad säger man? Jag har nog bestämt mig för att första mars i år blev mitt nyår. Januari och februari bestod mest av att jobba ikapp mig själv, vara ledig, planera massa saker och känna sig otillräcklig. Men sedan en vecka tillbaka är allt glansigt och glatt. OBS! Förnekar inte att detta kan ha en stark koppling till min kärleksdopning utan njuter snarare till max.

Veckans bästa

Att fylla år och outa förlovningen ligger på delad förstaplats och även om jag har legat däckad i förkylning, migrän och mensvärk här i slutet på veckan så har jag ändå varit så, så glad. Andra härliga saker som har hänt är att föreläsningen gick bra, det har varit så roliga möten i veckan, att InoS arbetsgrupp för jämställdhet och mångfald är igång och att jag gjorde min debut i radio!

Melina

Träffade den här coola bossbruden i tisdags. Melina jobbar med The Yes Way som driver jämställdhetsarbete inom start up- och innovationsbranschen. Så grymt bra och viktigt!

Veckans sämsta

Att jag inte hunnit med två saker som jag tänkt mig…? Men ja, så kan det vara.

Veckans utmaning

Det har definitivt varit att vila när det är så mycket som händer runt omkring en. måste förresten er de här roliga kontrasterna:

Sunshine, smoothie and spring

I tisdags gick jag genom sten med solen i ansiktet, en smoothie i handen och vårkänslor trummandes i kroppen.

A winter walk

I torsdags morse var här i stället ett vinterlandskap som var så vackert att det nästan gjorde lite ont. Kändes som att bo i Narnia för en kort liten stund.

Framåtblick

Efter att jag har skrivit klart detta ska jag nog sova lite middag tror jag. TicTac har redan parkerat sig här under täcket och blänger på mig för att jag stänga ner datorn. Sedan är det dags att städa undan lite, fika med en vän som jag har saknat länge, länge och ikväll kommer min mamma och Mackans pappa hit för att äta middag. Blir mysigt!

Veckans ledarskapstanke

Nästa vecka ska jag föreläsa på det här eventet om hur en blir sin egen bästa chef. Så det har jag med andra ord funderat rätt så mycket över i veckan och jag och Rita har haft superintressanta diskussioner om en verkligen behöver kunna leda sig själv för att leda andra. Vad säger ni om det? Tycker du det är viktigt att kunna leda sig själv och vad gör du för att stärka ditt självledarskap?

Och, hur har din vecka varit? Har den varit bra?

Liknande inlägg:

Föregående

Min cliffhanger… Jag friade, han sa JA!

Nästa

En hyfsat obokad vecka

2 Kommentarer

  1. Lotta

    Som alltid så intressant att läsa det du skriver, tack för det. Och stort grattis till förlovningen!! Självledarskap, viktigt, roligt, utmanande! Jag tror att det viktigaste jag kan göra för att stärka mitt självledarskap, där jag befinner mig just nu på min resa, är att stanna upp och lyssna inåt. Då får jag svaren och autopiloten kopplas bort. Vad funkar bäst för dig?

    • Clara Löfvenhamn

      Tack så jättemycket Lotta! Är så glad över att du hänger med här och delar med dig av dina kloka tankar. Men ja, det inre kompassen ska inte underskattas alltså. Har en tanke eller två om det där med självledarskap, haha. Ska se om jag inte kan sammanfatta det utifrån föreläsningen som jag gör i morgon i ett blogginlägg framöver!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se