Tom kalender proppfull med planer

God förmiddag! Hur mår du denna måndag? Jag fick en seg start först, var tydligen trött för vaknade inte förrän vid halv tio. Testade dessutom att lämna datorn på kontoret igår och det gör jag inte om. Shit vad låst och stressad jag kände mig helt plötsligt. Men ja, då lärde hon sig det! Annars är beslutsam rätt ord för dagen. Jag har supermycket att göra så har som ambition att få det gjort utan att någon förkylning eller annat kommer emellan. Så mat, sömn och motion är extra viktigt. Annars är det att jobba i lugn och effektiv takt som gäller.

Clara Löfvenhamn är redo för en tom kalender proppfull med planer

Helgen var verkligen helt fantastisk. Så himla välbehövligt att få vara ledig utan planer med sambon. Hela lördagen var tio av tio med sinnessjukt mycket god mat, roliga diskussioner, soffhäng och tv-spel.

Tom kalender proppfull med planer

Generella mål för veckan är att få bokat en tripp till Göteborg, ta reda på nästa steg för ledarskapsmodellen, fortsätta jobba på uppdateringen av Ledarskapsbrevet, fixa mina punkter för podden, skriva ett gäng pitch-mejl, göra research, skriva artiklar och några grejer till. Ni hör! Det finns att göra.

Måndag

Kontorsdag med superfokus på att skriva och lite administrativt jobb. Ska även hjälpa en vän med att korrläsa en jobbansökan.

Tisdag

Min enda mötesdag den här veckan så den ser jag fram emot! På förmiddagen blir det poddjobb med Petra, lunch med Nina och en intervju till Möt en boss som kommer att bli superintressant!

Onsdag – fredag

Kommer nog ha liknande upplägg alla dagarna. Prioriterat är att skriva och så snart jag tappar fokus tar jag en paus och gör något annat. Sedan blir det nog en och annan fika också, kan ju inte bara jobba!

Mer cava åt folket

Min vision just nu är att kunna checka ut från kontoret på fredag, hälla upp ett glas cava (mer cava åt folket!) och bara känna tillfredsställelsen av att ha fått riktigt mycket gjort.

Inte en så glamourös vecka med andra ord men förhoppningsvis väldigt produktiv. Här på bloggen har jag så mycket jag vill prata med er om att det typ går runt i skallen på mig. Men ett inlägg om Game of Thrones blir det nog – och facket. Haha, högt och lågt precis som vanligt alltså!

Hur ser planerna ut för din vecka? Satsar du med på att få mycket gjort eller det är sommarlata dagar som väntar? 

Föregående

Min nya kontorsplats!

Nästa

Fem ovanor som håller dig tillbaka

2 Kommentarer

  1. Profilbild

    Fram till torsdag blire produktiva dagar! Blir att blogga, packa upp, söka jobb, packa och fixa adressändring. Så jag har också att göra. :3

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

© Bossbloggen.se