Behöver du som chef eller ditt företag hjälp med att ta fram er ledarskapsfilosofi och er värdegrund för ert ledarskap? Eller har ni utmaningar som behöver en extra resurs? Ledarskapsutveckling kan ske på många olika och utöver mina föreläsningar och utbildningar så kan jag bidra med rådgivning och ledarskapsutveckling för både individer och grupper.

Clara Löfvenhamn

Vill du ha någon som finns vid din sida och som peppar, stöttar och utmanar dig i ditt ledarskap lite extra utöver den gemenskap som vi har här Bossbloggen? Hör av dig!

Ledarskapsutveckling

Individuell rådgivning

Att arbeta som ledare är inte alltid enkelt oavsett hur mycket eller hur lite erfarenhet du har sedan tidigare. Därför kan ett externt och oberoende stöd och bollplank hjälpa dig i din chefsroll och bidra till att du känner dig tryggare och blir mer välmående i ditt arbete. Jag erbjuder individuell rådgivning för både privatpersoner och företag och kan hjälpa dig som är, eller vill bli, chef oavsett om du arbetar i ett större eller mindre företag.

Pris för individuell rådgivning/tillfälle: från 1299 SEK ex moms

Grupputveckling

Ledarskapsutveckling för chefer är ett viktigt stöd och verktyg för individen. Men bäst resultat fås ofta genom att hela arbetsgruppen får vara delaktiga i förändringsarbetet. Inom grupputveckling finns det en rad olika aktiviteter som kan ordnas utifrån era förutsättningar och behov – kontakta mig så hittar vi det sätt som passar och hjälper er bäst!

Pris för grupputveckling: baseras på förfrågan

Vill du prata om hur ni kan utveckla dig som ledare och din verksamhet? Kontakta mig på clara@bossbloggen.se eller 0768 – 93 77 23.


Du prenumererar väl på Ledarskapsbrevet?

Ledarskapsbrevet är för dig som vill vässa ditt ledarskap och utvecklas som ledare och skickas ut en till två gånger i månaden. Vill du också få det? Skicka ett mejl märkt “Ledarskapsbrevet” till clara@bossbloggen.se eller registrera dig i menyn så ordnar jag så att du får det.